• DOLAR 34,08 %0.01
  • EURO 37,66 %-0.24
  • STERLIN 44,70 %-0.24
  • ALTIN 2.734,62 %-0.99
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 58.500 %-3.3
  • ETHERIUM 2.455 %-4.59
30°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de eşsiz güzelliğe sahip yüzlerce köy bulunuyor. Terk edilmiş olmasıyla birlikte gizemli yapısını koruyan Sazak Köyü, ziyaretçilerine eşsiz bir gezi deneyimi sunuyor. Peki Sazak Köyü nerededir? Sazak Köyü'ne nasıl gidilir?

1 ay önce SPOR

Aliağa Petkimspor, son olarak Darüşşafaka forması giyen Kılıçarslan Şenkahya’yı kadrosuna kattı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de toplu ulaşım araçlarından biri de tramvay. Kentte Konak Tramvayı, Karşıyaka Tramvayı ve Çiğli Tramvayı hizmet veriyor. Peki İzmir'de tramvay saat kaça kadar çalışıyor? İzmir Tramvay Baykuş seferleri var mı?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, gençlere verdiği sözü tutarak futbol maçı yaptı; kazanan dostluk ve kardeşlik oldu. Başkan Duman, “Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak spor ve sanatla buluşturmayı hedefliyoruz. Bu karşılaşmayla bu konuda bir farkındalık oluşturmak istedik” dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bayraklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki parklarda başlatılan bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de 37 kilogram esrar, 3 kilogram kokain, 18 bin uyarıcı hap, 8 bin sentetik ecza ele geçirildi, 7 şüpheli tutuklandı.

1 ay önce EĞİTİM

Liselere Geçiş Sistemi kapsamında; 22 Temmuz’da açıklanan yerleştirme sonuçlarının ardından, birinci nakil sonuçları da erişime açıldı. İkinci nakil tercihleri, 29 Temmuz ve 2 Ağustos tarihleri arasında olacak.

1 ay önce GÜNCEL

Usta oyuncu ve sunucu Kenan Işık, 10 yıl önce beyin kanaması geçirerek yoğun bakıma kaldırılmıştı. Işık bugün hayatını kaybetti. Peki Kenan Işık kimdir?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

CHP'li İlkay Çiçek'in belediye başkanı olduğu Menderes ilçesinde geçtiğimiz aylarda belediye başkan yardımcısı olarak atanan Fatih Kıraç'ın partinin önceki genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik ağır sözleri ortalığı karıştırdı.

1 ay önce MANİSA

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, seyir halindeki traktör ve hafif ticari araç çarpıştı. Yaşanan kazada 6 kişi yaralandı.