• DOLAR 34,08 %0.00
  • EURO 37,67 %-0.27
  • STERLIN 44,80 %-0.27
  • ALTIN 2.741,16 %-0.76
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 59.096 %0.16
  • ETHERIUM 2.505 %-1.36
24°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Urla ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale başladı. Yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ile İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, Menemen, Foça, Kemalpaşa, Bayraklı, Bayındır ve Urla’da çıkan yangınları kontrol altına almak için mücadele ediyor.

1 ay önce MUĞLA

Muğla'nın Bodrum ilçesinde aile sağlığı merkezinde görevli doktora şiddet uyguladığı iddiasıyla gözaltına alınan kişi tutuklandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Karabağlar ilçesinde bir ev sahibinin kiracısının kapısına gelerek tehditler savurduğu iddia edildi. Kapıyı tekmeleyip yumruklayan ev sahibinin o anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

1 ay önce GÜNCEL

Belediyelere haciz işlemleri uygulanmaya başladı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer belediyenin hesaplarına haciz konulduğunu açıkladı.

1 ay önce GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde çok sayıda bomba ve mühimmat ele geçirildiğini bildirdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de kaçakçılara yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda, sahte içki yapımında kullanılan 18,7 ton etil alkol, binlerde paket sigara, elektronik sigara, tütün ve çeşitli malzemeler ele geçirildi.

1 ay önce POLİTİKA

AKP Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı kalp krizi geçirdi. Avcı, kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alındı.

1 ay önce MUĞLA

ADM Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre 31 Temmuz Çarşamba günü Muğla'nın dört ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak. Peki Muğla'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Kentten köye göçtükten sonra, sanat ile iletişimini kesmeyen Ece ve Şivan Adalı, sanatı köylere taşımayı başarmış durumda. İkilinin sayesinde Ege köylerinde sinema ve tiyatro gösterimleri gerçekleşiyor.