• DOLAR 33,94 %0.12
  • EURO 37,63 %0.17
  • STERLIN 44,68 %0.17
  • ALTIN 2.722,62 %0.00
  • BİST100 10.110 %2.82
  • BITCOIN 59.200 %1.54
  • ETHERIUM 2.542 %2.9
24°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik, şebeke yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu yüzden İzmir'in farklı ilçe ve mahallelerinde uzun süreli elektrik kesintileri yaşanıyor. 2 Ağustos Cuma günü İzmir'de elektrik kesintisi yaşanacak yerler belli oldu. İşte ayrıntılar...

1 ay önce SPOR

P. Karşıyaka, son olarak Filou Oostende forması giyen 26 yaşındaki ABD’li forvet oyuncusu Damien Jefferson’ı kadrosuna kattığını duyurdu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’deki meslek ve çevre örgütleri, 'İzmir’in Çernobili' olarak bilinen eski kurşun fabrikası alanındaki nükleer atık temizliği hakkında önemli bir açıklama yaptı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İZSMMMO Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar, mali müşavirlerin mesleki sorunlarına çözüm bulunmasına yönelik düzenlediği mitinge ilişkin, "Tüm meslektaşlarımızın hak ve menfaatlerini korumak adına mücadelemize devam ediyoruz" dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’de bulunan Kristal Yağ fabrikasında TİS görüşmelerinin olumsuz sonuçlanması üzerine işçiler grevlerine devam ediyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Karabağlar ilçesinde bulunan bir arsa icradan satışa çıkıyor.

1 ay önce MUĞLA

ADM Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre 2 Ağustos Cuma günü Muğla'nın 7 ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak. Peki Muğla'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Özdilek İzmir AVM, İzmir’in sevilen noktalarından biridir. Özdilek İzmir AVM, çeşitli mağazaları ve kafe-restoranlarıyla müşterilerine hizmet vermektedir. Peki Özdilek İzmir AVM nerede? Özdilek AVM'ye nasıl gidilir?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde 26 Temmuz-3 Ağustos tarihlerinde düzenlenen “Uluslararası Yaz Üniversitesi” projesi kapsamındaki sürdürülebilirlik ve ekoloji temalı Gençlik Hakları Çalıştayı başladı.

1 ay önce MAGAZİN

Hollywood’un sevilen ismi Sharon Stone’un paylaşımlarında görülen morarmış gözü hayranlarında merak uyandırdı. Stone, kendisini merak eden hayranlarına açıklamalarda bulundu.