• DOLAR 33,97 %0.27
  • EURO 37,55 %0.03
  • STERLIN 44,58 %0.03
  • ALTIN 2.737,60 %0.55
  • BİST100 10.073 %-0.36
  • BITCOIN 58.800 %1.38
  • ETHERIUM 2.500 %1.83
35°
1 ay önce GÜNCEL

Türkiye güne İnstagram'a uygulanan erişim engeliyle başlamıştı. Anayasa Mahkemesi "İletişim Başkanlığının Basın Özgürlüğü ve İfade Özgürlüğüne Müdahale Etmesine İmkan Tanıyabilecek Kuralların İptali" başlığıyla verdiği kararı duyurdu. Ardından kararın duyurulduğu paylaşım hızlı bir şekilde kaldırıldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

2 senedir anneler başta olmak üzere ebeveynlerin sistemde itildiği sıkışmışlığı eğlenceli bir dille önümüze seren Özcan, gösterisiyle ilk kez Seferhisar’da.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, sosyal medya hesabından İnstagram’a getirilen erişim engeline ve Resmi Gazete'de yayımlanan 9 ilde koordinatları belirlenen alanların orman sınırları dışına çıkartılmasına karar verilmesine tepki göstererek, "Türkiye Cumhuriyeti 'ben istedim oldu' mantığıyla yönetilemez!" açıklamasında bulundu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İZSU, İzmir'de su kesintisi uyarısı yaptı, kesinti yaşanacak mahalleleri ve kesinti süresini açıkladı. Peki, İzmir'de sular ne zaman gelecek?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, CHP’li belediyelerin sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği Kent Lokantası projesini ilk etapta Çamdibi, Kızılay ve Mevlana’da hizmete açacaklarını söyledi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Ege Üniversitesi Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Resmi Gazetede yayımlanan kararı ile kuruldu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin İZSU, ESHOT ve iştirakleriyle ortak paydada buluşmasını sağlayacak, Raworth’un döngüsel ekonomi önerisinin İzmir’e uyarlandığı Gevrek Modeli gündeme geldi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Ağustos ayının ilk olağan toplantısını gerçekleştiren Konak Belediye Meclisi, yoğun gündemli toplantıda önemli başlıkları ele aldı. Başkan Mutlu, tarihi Yemişçizade Konağı'nın Konak Belediyesi'ne tahsis edileceğinin müjdesini verdi.

1 ay önce GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı kararı ile Amasya, Bingöl, Kastamonu, Kütahya, Manisa, Niğde, Mersin, İstanbul ve Samsun'da bulunan bazı alanlar orman sınırları dışına çıkartıldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent ulaşımında yapay zeka dönemini başlatacak.