• DOLAR 33,99 %-0.04
  • EURO 37,80 %0.21
  • STERLIN 44,82 %0.21
  • ALTIN 2.739,51 %0.40
  • BİST100 9.932 %-0.53
  • BITCOIN 57.300 %0.44
  • ETHERIUM 2.415 %0.38
29°
1 ay önce GÜNCEL

Dünyada sosyal medya platformlarına yasak getiren ülkeler merak ediliyor. Kuzey Kore ve Çin, sosyal medyayı yasaklayan ülkeler arasında başı çekerken; bu ülkeleri İran, Rusya, Bangladeş, Suudi Arabistan takip ediyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Konak Pier, İzmir'in en merkezi konumlu alışveriş merkezlerinden biridir. Pier, İzmirliler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Peki, Konak Pier AVM nerede, nasıl gidilir?

1 ay önce GÜNCEL

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ünlü oyuncu Hakan Yılmaz'ın babası Necdet Yılmaz (82), organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.

1 ay önce SAĞLIK

Emzirme haftası nedeniyle açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Aslı Aslan, yeni doğum yapan annelerin paniğe kapılmaması gerektiğini söyledi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik, şebeke yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu yüzden İzmir'in farklı ilçe ve mahallelerinde uzun süreli elektrik kesintileri yaşanıyor. 5 Ağustos Pazartesi günü İzmir'de elektrik kesintisi yaşanacak yerler belli oldu. İşte ayrıntılar...

1 ay önce MUĞLA

Muğla'da, 'alev savaşçıları' olarak nitelendirilen orman işçileri, zorlu arazi koşullarının yanı sıra yüksek hava sıcaklıklarıyla da mücadele edebilmek için sıkı şekilde hazırlanıyor.

1 ay önce YAŞAM

İrem Derici, geçtiğimiz günlerde Gidelim Mi Buralardan adlı teklisini sevenlerinin beğenisine sundu. İrem Derici – Gidelim Mi Buralardan şarkı sözü…

1 ay önce SPOR

Mete Gazoz, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'na çeyrek final müsabakasında veda etti. Gazoz, Koreli Kim Woojin'e 6-4'lük skorla mağlup oldu.

1 ay önce YEMEK TARİFLERİ

Bunaltan yaz sıcaklarının en serin kurtarıcılardan biri olan smoothie aynı zamanda sağlıklı bir alternatif olarak öne çıkıyor. İşte, az malzemeli sağlıklı smoothie tarifleri...

1 ay önce AYDIN

Aydın Çocuk Evleri Futbol Takımı, 9-12 Ağustos’ta Polonya’da düzenlenecek olan, 2024 Bakım Evinde Kalan Çocuklar Dünya Kupası’nda Türkiye’yi temsil edecek.