• DOLAR 33,96 %-0.14
  • EURO 37,76 %0.12
  • STERLIN 44,83 %0.12
  • ALTIN 2.737,04 %0.31
  • BİST100 9.937 %-0.48
  • BITCOIN 56.100 %-2.93
  • ETHERIUM 2.386 %-2.13
34°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Çeşme'nin en popüler konumlarından olan ve birçok ünlü beache ev sahipliği yapan Aya Yorgi Koyu, hukuksuz işgalin durdurulmasının ardından bölgenin yeniden ağaçlandırılması için çalışmalar başlıyor.

1 ay önce EKONOMİ

Sigaraya yapılan zamlar devam ediyor. Bugün de PM sigara grubuna zam geldi. En düşük sigara fiyatı 69 TL oldu.

1 ay önce POLİTİKA

CHP 15. Olağan Kadın Kolları Kurultayı'nda başkanlığa Asu Kaya seçildi.

1 ay önce KÜTAHYA

Kütahya'nın Emet ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, yeni evlenen gelin ve damat hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Türkiye’de gıda ve barınma krizi hat safhaya ulaşmışken, bunlardan en çok etkilenen öğrenciler oldu. İzmir’de “barınma” konusunda mikrofon uzattığımız öğrenciler barınma sorunlarını, “Hayvan bağlasan durmaz evlere 10 bin TL istiyorlar” diye açıkladı

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Tatilcilerin Türkiye'deki tatil beldeleri yerine Yunan adalarını tercih etmesini değerlendiren Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, "Yunanistan'da bu kadar çok vergi veriliyor mu?" dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İZSU’nun Foça’da yaptığı altyapı çalışması, firmanın çevreye zarar vermesi nedeniyle tepki çekti. Yeniköy sakinleri, firmanın bölgedeki tel örgü ve direklere zarar verdiğini iddia etti

1 ay önce SPOR

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda çeyrek finalde mücadele edecek Filenin Sultanları'nın rakibi Çin oldu. Çin Türkiye maçı ne zaman?

1 ay önce DÜNYA

İngiltere'nin kuzeyindeki Rotherham'da aşırı sağcılar, sığınmacıların kaldığı bir oteli yakmaya çalıştı. Ülke genelinde gerçekleştirilen göçmen karşıtı eylemlerde 147 kişi gözaltına alındı.

1 ay önce SPOR

Galatasaray, Brezilyalı orta saha oyuncusu Gabriel Sara'yı kadrosuna kattığını açıkladı.