• DOLAR 33,99 %0.15
  • EURO 37,81 %-0.05
  • STERLIN 44,82 %-0.05
  • ALTIN 2.752,51 %0.22
  • BİST100 9.954 %0.17
  • BITCOIN 56.590 %-0.74
  • ETHERIUM 2.363 %-1.34
36°
1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin üzerinden 18 ay geçmesine rağmen birçok apartmanın iddianamesi hazırlanmadı

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Orman Entomolojisi ve Koruma Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi İsmail Baysal, İzmir’de orman yangınlarının daha çok hafta sonları çıktığını belirtti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediyesi, Haziran ayında Bornova Kent Konseyi’nin kurulması için başlattığı çalışmaları sürdürüyor. “İdeal Kent Konseyi Çalıştayı”nın ardından, Bornova’daki muhtarlara yönelik bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Agamemnon Kaplıcaları M.Ö. 1200’lü yıllara dayanan geçmişiyle tarihten bugüne şifa kaynağı olarak tanımlanmaktadır. Peki, Agamemnon Kaplıcaları nerede? Agamemnon Kaplıcaları'na nasıl gidilir?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Ödemiş ilçesinde metruk evde çıkan yangın söndürüldü.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Karşıyaka Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, kaliteli hizmetiyle öne çıkan sağlık merkezlerindendir. Peki, Karşıyaka ADSM nerede? Karşıyaka ADSM nasıl gidilir?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İZSU, İzmir'de su kesintisi uyarısı yaptı, kesinti yaşanacak mahalleleri ve kesinti süresini açıkladı. Peki, İzmir'de sular ne zaman gelecek?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Sinemaseverler toplanın! 1. Ege Film Festivali başlıyor. 11-13 Ekim 2024 tarihlerinde İzmir'de gerçekleşecek olan 1. Ege Film Festivali ile İzmir'de sinema rüzgarı esecek.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin turizm potansiyelini ve gelirlerini artırmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir iştiraki İZDENİZ A.Ş., MSC Cruise gemilerinin tur operatörü Cisalpina Turizm ile iş birliği yaptı. Bu çerçevede, her pazartesi Alsancak Limanı’na yanaşan kruvaziyer gemilerden inen turistler, İZDENİZ yolcu gemileriyle Karşıyaka İskelesi’ne taşınacak.

1 ay önce POLİTİKA

Erdoğan, Hamas'ın siyasi lideri İsmail Heniyye için Türkiye'de yas ilan edilmesini eleştirenlere 'cibilliyeti bozuk' dedi. Dervişoğlu'dan Erdoğan'ın bu sözlerine tepki geldi.