• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • STERLIN 44,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.000 %-4.14
  • ETHERIUM 2.230 %-6.64
26°
4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’ye örnek bir çevre projesine daha imza atıyor. Bornova Işıklar Mahallesi’nde 222 milyon liralık yatırımla kurulacak Atıktan Türetilmiş Yakıt Tesisi’nde bitki ve mobilya atıkları ekonomiye kazandırılacak.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ın ilçelerde düzenlediği koordinasyon toplantıları Tire ile devam etti. Tugay, Türkiye'nin en büyük açık hava pazarı olarak adlandırılan Tire Salı Pazarı esnafını da ziyaret etti.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de Dokuz Eylül Üniversitesi(DEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi, tadilat gerekçesiyle kritik hastalar ve 112 tarafından ambulans ile müracaat eden hastalar dışındaki hastalara kapatıldı.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Karabağlar'da Vali Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi yeni binasının, İmam Hatip Lisesi’ne devredilmesine veliler tepki gösterdi.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Kemalpaşa Belediyesi’ne bağlı 5 kütüphaneyi “tasarruf” gerekçesiyle kapatıldığını iddia eden Mesut Tim, “O bölgede 10 bin çocuk var. Bu çocuklar nereye gidecek? Gidebilecekleri tek yer Kur’an kursları kaldı” dedi

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Bayraklı Belediyesi Kadın Sığınma Evi, Başkan İrfan Önal’ın kararıyla kapatıldı. Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu İzmir Temsilcisi Tülin Osmanoğulları, “Her gün 2-3 kadının öldürüldüğü bir ülkede Kadın Sığınma Evi kapatmanın, AKP’nin 6284’ü kaldırmaya çalışmasından farkı yok” dedi.

1 ay önce GÜNCEL

Adana’nın Kozan ilçesinde 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bu depremden sonra 4.5 ve 4 büyüklüğünde iki depremin daha olduğu öğrenildi.

1 ay önce SPOR

2024 Paris Olimpiyatları'nda adını yarı finale yazdıran Filenin Sultanları'nın rakibi belli oldu... Sultanlar, Sırbistan'ı mağlup eden İtalya ile karşılaşacak

1 ay önce SPOR

Fenerbahçe Lille deplasmanından son dakika golüyle mağlubiyetle ayrıldı. Rövanş karşılaşması 13 Ağustos'ta Kadıköy'de oynanacak

1 ay önce MANİSA

Manisa'nın Salihli ilçesinde tarlada geri manevra yapan kamyonun altında kalan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti, çocuğun yakınlarının tabancayla yaraladığı kamyon sürücüsü hastanede öldü.