• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • STERLIN 44,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.502 %0.19
  • ETHERIUM 2.306 %0.13
34°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Buca Belediyesi, çip taktırma ve kısırlaştırma masrafları yüzünden sokaktaki can dostunu sahiplenemeyen hayvanseverler için harekete geçti. Belediye, her iki işlemi de ücretsiz olarak gerçekleştirecek. Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, bu uygulama ile birlikte sahiplendirme seferberliğini de başlatacaklarını söyledi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın, büyükşehir emekçilerine sunduğu Sosyal Denge Tazminatı’na 250 TL zam yaparak yeni bir TİS önerdiği öğrenildi. Büyükşehirde yetkili sendika Tüm-Bel Sen’in teklife cevap vermesi bekleniyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal’ın sosyal belediyecilik vizyonuyla yeni doğan bebekleri olan ihtiyaç sahibi ailelere yönelik ‘Hoş geldin bebek’ paketleriyle destekler başladı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Türkiye’nin ilk karikatürlü evi, 1950’lerden 1970’lerin sonlarına kadar Ahçı Mustafa (Mustafa Bezdan) tarafından işletilen bir meyhane olarak biliniyor.

1 ay önce GÜNCEL

Malatya'nın Darende ilçesinde iki akraba aile arasında çıkan silahlı taşlı kavgada göğsü taşla darp edilen şahıs, kalbinin patlaması sonucu hayatını kaybetti.

1 ay önce AYDIN

Aydın'ın Köşk ilçesinde, devrilen traktördeki çift hayatını kaybetti, iki çocukları yaralandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Ege Üniversitesi Botanik Bahçesi Herbaryum Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü ve Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Yıldırım ile doktora öğrencisi Tuğkan Özdöl tarafından yeni bir bitki türü keşfedildi.

1 ay önce AYDIN

Aydın'da tarım işlerinde çalışan 32 yaşındaki Sultan Deniz'in kedisi ile olan bağı görenleri şaşırtıyor.

1 ay önce DÜNYA

Japonya'nın başkenti Tokyo'da Temmuz ayında 123 kişinin sıcak çarpması nedeniyle hayatını kaybettiği açıklandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Karşıyaka Belediyesi ve İlçe Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde düzenlenen cilt bakım ve kalıcı makyaj kursları, güzellik sektörüne nitelikli uzmanlar kazandırıyor. 6 aylık eğitimi tamamlayanlar sertifikalı uzman olarak iş hayatına katılıyor.