• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • STERLIN 44,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.898 %0.56
  • ETHERIUM 2.302 %0.83
30°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Sağlık sorunları nedeniyle yetiştirdiği meyveleri toplayamayan vatandaşa Bornova Belediyesi destek oldu. Belediye ekipleri ve gönüllü üniversite öğrencileri bir araya gelerek erik topladı. Toplanan erikler, reçel formunu alarak Kent Market raflarında yerini aldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde bardacık inciriyle meşhur Payamlı Köyü’nde bu yıl 10.’su düzenlenecek Bardacık Festivali 10-11 Ağustos’ta düzenlenecek.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İZSU, İzmir'de su kesintisi uyarısı yaptı, kesinti yaşanacak mahalleleri ve kesinti süresini açıkladı. Peki, İzmir'de sular ne zaman gelecek?

1 ay önce AYDIN

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin temizlik ekipleri Aydın genelindeki çalışmalarına devam ediyor.

1 ay önce AYDIN

Didim Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen Altınkum Yazarlar Festivali usta kalemleri ağırlamaya devam ediyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Eğitim Diş Hastanesi, İzmir’de en çok tercih edilen ağız ve diş sağlığı hastanelerinden biridir. Peki, İzmir Eğitim Diş Hastanesi nerede, nasıl gidilir?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Tugay, Konak'taki elektrik faciasında ‘olası kastla adam öldürme’ iddiasıyla hakkında yapılan suç duyurusuna tepki gösterdi.

1 ay önce SPOR

Bundan tam 67 yıl önce İzmirsporlu Özcan Altuğ'un attığı golle başlayan Trendyol Süper Lig'de 67. sezon yarın oynanacak Galatasaray - Hatayspor karşılaşmasıyla başlayacak. Lig tarihinde Galatasaray en çok şampiyon ve en fazla puanla şampiyon takım, Beşiktaş namağlup tek şampiyon ve Fatih Terim en çok kazanan teknik direktör olarak yer alıyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Çarşamba pazarında vatandaşlarla buluştu. Filiz Başkan, her geçen gün ağırlaşan ekonomik koşullarla mücadele eden vatandaşların yanında olduklarına vurgu yaparak, Halk Et Market, fırın ve aşeviyle ilgili önemli bilgiler verdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik 8 Ağustos Perşembe günü için Karşıyaka'da elektrik kesintisi uyarısı yaptı. Karşıyaka'da elektrikler ne zaman gelecek?