• DOLAR 34,03 %0.13
  • EURO 37,84 %0.21
  • STERLIN 44,65 %0.21
  • ALTIN 2.726,78 %-0.06
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.748 %1.38
  • ETHERIUM 2.297 %1.17
26°
1 ay önce GÜNCEL

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, sokak röportajlarının RTÜK takibine alındığını açıkladı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Torbalı ilçesinde bulunan bir daire icradan satışa çıkıyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediyesi, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Paris 2024 Olimpiyatları’nda İtalya ile yapacağı tarihi yarı final mücadelesini dev ekrandan yayınlayacak.

1 ay önce MUĞLA

ADM Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre 9 Ağustos Cuma günü Muğla'nın 5 ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak. Peki Muğla'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Menderes Belediyesi, İmar ve Şehircilik Müdür Vekili Sarper Dikmen’in maruz kaldığı silahlı saldırıya dair bir açıklama yayınladı. Açıklamada, yaşanan olayın siyasi malzeme haline getirilmesine tepki gösterildi.

1 ay önce MANİSA

Yunusemre Belediyesi, ilçede çeşitli noktalarda düzenlediği açıkhava sinema etkinliğiyle akşamları daha renkli hale getirdi. İlk olarak Osmancalı Mahallesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe halkın ilgisi yoğun oldu.

1 ay önce MUĞLA

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Sekköy Mahallesi'nde çıkan orman yangını, ekiplerin yoğun çabaları sonucunda kontrol altına alındı. Yangında çok sayıda zeytin ağacı kül oldu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Michel Foucault’nun iktidar ve algı teorilerinden ilham alan genç sanatçılar Görkem Kılavuz ve Serhat Erdem, “Olgunun İzdüşümü” sergisinde izleyicileri derin bir düşünce yolculuğuna davet ediyor. Sergi, 9-31 Ağustos 2024 tarihleri arasında Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde sanatseverlerle buluşacak.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Dikili ilçesinde deniz kirliliğinin halk sağlığını tehdit ettiği gerekçesiyle ilçeye biyolojik atık su arıtma tesisi yapılmasını isteyen vatandaşlar, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın dört aydır projeyi onaylamamasını protesto etti, topladıkları 11 bin 775 imzayı da Bakanlığa gönderdi.

1 ay önce MUĞLA

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye’de ilk olan ve engelli bireylere hizmet vermek için kurulan Kısa Mola Merkezleri; Menteşe, Milas, Fethiye ve Marmaris ilçelerinde hizmetlerine devam ediyor.