• DOLAR 34,05 %0.08
  • EURO 37,94 %0.17
  • STERLIN 45,04 %0.17
  • ALTIN 2.825,87 %0.03
  • BİST100 9.577 %0.00
  • BITCOIN 58.528 %-0.8
  • ETHERIUM 2.306 %0.46
20°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Dikili ilçesinde deniz kirliliğinin halk sağlığını tehdit ettiği gerekçesiyle ilçeye biyolojik atık su arıtma tesisi yapılmasını isteyen vatandaşlar, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın dört aydır projeyi onaylamamasını protesto etti, topladıkları 11 bin 775 imzayı da Bakanlığa gönderdi.

1 ay önce MUĞLA

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye’de ilk olan ve engelli bireylere hizmet vermek için kurulan Kısa Mola Merkezleri; Menteşe, Milas, Fethiye ve Marmaris ilçelerinde hizmetlerine devam ediyor.

1 ay önce GÜNCEL

İstanbul'un 2036 Olimpiyatları için uluslararası kampanyalarda kullanacağı ilk tanıtım filmi belli oldu. "İleriye Açılan Kapı" sloganının kullanıldığı kısa filmde İstanbul'dan farklı mekan ve anlar resmediliyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik, şebeke yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu yüzden İzmir'in farklı ilçe ve mahallelerinde uzun süreli elektrik kesintileri yaşanıyor. 9 Ağustos Cuma günü İzmir'de elektrik kesintisi yaşanacak yerler belli oldu. İşte ayrıntılar...

1 ay önce DENİZLİ

Denizli’nin Buldan ilçesinde tarihi bir binada faaliyet gösteren fırının bacasında çıkan yangın, yanındaki diğer bir tarihi konağa sıçradı. Ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.

1 ay önce GÜNCEL

Sakarya'nın Akyazı ilçesi D-140 kara yolu otoyol gişeleri mevkiinde tırdan yola dökülen asit paniğe sebep oldu. Trafiğe kapatılan yol, AFAD ekiplerinin de sevk edildiği bölgede yapılan çalışmaların ardından temizlenerek tekrar açıldı.

1 ay önce DÜNYA

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin merkezindeki Bureij Mülteci Kampı'na gerçekleştirdiği hava saldırısında 12 Filistinli hayatını kaybetti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, yarı final müsabakasında İtalya ile karşılaşacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi, müsabakayı vatandaşların seyredebilmesi için kentin 3 noktasına dev ekran kuracak.

1 ay önce GÜNCEL

Antalya'da gece saatlerinde bozulan ticari taksiye yardıma giden çekicinin şoförü, aracı yükledikten sonra patinaj ve gürültü çıkardığı iddiasıyla çıkan tartışmada tabancayla başından vurularak hayatını kaybetti.

1 ay önce GÜNCEL

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), bölge adliye mahkemelerindeki yetki düzenlemelerini tamamladı.