• DOLAR 34,01 %0.02
  • EURO 37,67 %-0.07
  • STERLIN 44,66 %-0.07
  • ALTIN 2.728,47 %0.00
  • BİST100 9.771 %0.00
  • BITCOIN 54.999 %0.46
  • ETHERIUM 2.293 %-0.03
23°
4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZENERJİ şirketi İŞKUR'da personel alımı ilanı yayınladı. İlana göre şirket 350 personel alacak.

4 hafta önce YAŞAM

Bugün NOW TV'de ne var? 9 Ağustos 2024 Cuma günü NOW TV yayın akışında neler var merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. NOW TV güncel yayın akışı bilgileri haberimizde yer alıyor...

4 hafta önce POLİTİKA

CHP, yurttaşın ekonomik sorunlarını yerinde dinlemek ve ekonomide yaşanan sorunlara karşı çözüm önerilerini anlatmak için Türkiye'yi il il dolaşacağı yeni bir çalışmaya başlıyor.

4 hafta önce GÜNCEL

Meteoroloji'nin hava durumu raporuna göre, İstanbul, Ankara, Antalya ve Trabzon dahil olmak üzere birçok ilde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

4 hafta önce YAŞAM

Bugün ATV'de ne var? 9 Ağustos 2024 Cuma günü ATV yayın akışında neler var merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. ATV güncel yayın akışı bilgileri haberimizde yer alıyor...

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın İtalya ile oynadığı yarı final maçını İzmiriler, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kurduğu dev ekranlarda izledi. Göztepe Paten Pisti, Bostanlı Yasemin Kafe önü ve Alsancak Gündoğdu Meydanı’na kurulan dev ekranlarla İzmirliler milli maç coşkusunu hep birlikte yaşadı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Dünyaca ünlü çellist ve 2Cellos'un kurucu üyesi HAUSER, “Rebel with a Cello” turnesi kapsamında Türkiye’ye geliyor. Charm Music Türkiye organizasyonuyla gerçekleşecek bu unutulmaz konser, Star TV ve Radyo Voyage’ın medya partnerliğinde 15 Ağustos'ta İzmir Arena'da düzenlenecek.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir-Isparta seferini yapan Göller Ekspresi, Denizli’nin Honaz ilçesinde arıza yaptı. 1 saati aşkın süre sıcakta beklemek zorunda kalan yolcular, uzun süredir devam eden sorunun giderilmesini talep etti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Motosikletli Kuryeler Derneği Başkanı Burhan Akgül, kuryelerin can güvenliğini artırmak için alınabilecek tedbirlerden bahsetti. Akgül, "Yunus ve trafik polisleri gibi ciddi bir eğitimden geçmemiz gerekiyor" açıklamasında bulundu.

1 ay önce KÜLTÜR SANAT

Turan Horzum'un İz Gazete'ye hazırladığı kitap sayfasında bu hafta...