• DOLAR 34,01 %0.28
  • EURO 37,75 %0.36
  • STERLIN 44,79 %0.36
  • ALTIN 2.820,62 %0.39
  • BİST100 9.685 %1.73
  • BITCOIN 58.750 %-2.08
  • ETHERIUM 2.305 %-4.49
16°
1 ay önce SPOR

NG Araştırma Türkiye Süper Ligi araştırmasını yayınladı. Hangi takımı destekliyorsun sorusuna gelen yanıtta en fazla oyu Galatasaray aldı.

1 ay önce MAGAZİN

Başarılı ve sevilen oyuncu Peker Açıkalın'dan üzen haber geldi. Daha önce ölümden dönen başarılı oyuncu Peker Açıkalın'ın şimdi de beyin kanaması geçirdiği ve konuşma yetisini kaybettiği öğrenildi. Peki Peker Açıkalın kimdir?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan avlulu bir ev icradan satışa çıkıyor.

1 ay önce GÜNCEL

TEİS Genel Başkanı Nurten Saydan, ilaçlardaki fiyatlandırma sorununa ilişkin "Birçok hastalıkta kullanılan ilaca ulaşmakta sorun yaşanıyor. Bu sürecin başlıca sebebi; ilaç fiyatlandırma politikasında izlenen fiyatları baskılayıcı tutumdur" açıklamasında bulundu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Mordoğan Ayıbalığı'nda yaşanan kaçak iskele krizi çözüme kavuştu. Tartışma yaratan iskele tamamen söküldü.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Seferihisar Belediyesi’nin düzenlediği, kentin kültür-sanat temsilcilerinin bir araya geldiği toplantıda, Seferihisar’ın kültür ve sanat hayatı üzerine fikir alışverişi yapıldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Konak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün düzenli olarak sürdürdüğü denetimler kapsamında bu kez Hatay bölgesindeki işyerleri ve Hatay Pazaryeri denetlendi.

1 ay önce DENİZLİ

Denizli’nin Bozkurt ilçesinde moladan çıktıktan kısa bir süre sonra karşı şeride geçen yolcu otobüsünün otomobille çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti.

1 ay önce EKONOMİ

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü, Cumhuriyet altınlarında ve gram altınlarda üretimin durmasının söz konusu olmadığını bildirdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Beydağ ilçesinde zeytinlik alanda uyuşturucu yapımı için kenevir bitkisi yetiştiren ve adresinde 3 kilogram kubar esrar ele geçirilen zanlı, jandarma ekipleri tarafından gerçekleşen operasyonla yakalandı.