• DOLAR 34,06 %0.04
  • EURO 37,65 %0.05
  • STERLIN 44,64 %0.05
  • ALTIN 2.738,99 %-0.17
  • BİST100 9.708 %0.09
  • BITCOIN 57.354 %3.81
  • ETHERIUM 2.352 %1.5
32°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de acil karaciğer nakli olması gereken doktor Atilla Özler, kadavradan gelen bağışla sağlığına kavuştu.

1 ay önce GÜNCEL

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde fabrika işçileri tarafından fark edilen olayda, bir kişi yanındaki kız arkadaşını öldürüp, ardından aynı silahla intihar etti.

1 ay önce MUĞLA

Marmaris Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon Merkezi, 2024 yılı içinde 157 can dostu sahiplendirerek yeni yuvasına kavuşturdu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 3 firari hükümlü yakalandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de ulaşımın en önemli araçlarından biri de metro. Peki İzmir metro saat kaçta başlıyor ve saat kaçta kapanıyor?

1 ay önce MAGAZİN

Şener Şen'in 'Zengin Mutfağı' oyunu sırasında dışarıdan cam şişeler fırlatıldı, tiyatroya kısa bir süreliğine ara verildi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, 6 mahalleyi kapsayan 612 hektarlık alandaki kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yerinde incelemelerde bulundu. Teknik ekibiyle saha çalışması yapan Önal, "Bayraklı'yı daha güvenli, daha modern yapılara sahip bir yer haline getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Her şey daha güzel bir Bayraklı için" dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Güvencinlik Koyu olarak da bilinen Kleopatra Koyu özellikle son zamanlarda sosyal medyada sık paylaşılmaya başlandı. Tatilcilerin favori mekanı haline gelen Kleopatra Koyu, tertemiz suyu ve doğal güzellikleriyle ziyaretçilerini büyülemeye devam ediyor. Peki, Kleopatra Koyu nerede? Kleopatra Koyu'na nasıl gidilir?

1 ay önce EKONOMİ

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde çiftçilikle uğraşan domates üreticisi Cemil Başbuğa, domates fiyatlarına tepki gösterdi. Mahsülünü hasat etmeden tarlasını süren Başbuğa, domates fabrikalarının üreticiyi esir aldığını dile getirdi.

1 ay önce MANİSA

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde, bağ evlerinde hırsızlık yaptığı tespit edilen şahıs jandarma ekiplerince yakalandı. Yakalanan şahıs adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.