• DOLAR 33,98 %-0.04
  • EURO 37,55 %0.22
  • STERLIN 44,55 %0.22
  • ALTIN 2.747,63 %0.11
  • BİST100 9.420 %-2.12
  • BITCOIN 57.028 %-0.57
  • ETHERIUM 2.339 %-1.73
22°
4 hafta önce YAŞAM

Türkçe popun sevilen ismi Semicenk’in yeni şarkısı Onlar Anlamaz Halden, müzik platformlarında çokça ilgi görüyor. Semicenk - Onlar Anlamaz Halden şarkı sözleri...

4 hafta önce GÜNCEL

Edirne’nin Uzunköprü ilçesi çöplüğüne çuvallar içinde atılan yaklaşık 10-15 köpek cesedi bulundu.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Ege Üniversitesi Diş Hastanesi, İzmir'in önemli ağız ve diş sağlığı merkezlerinden biridir. Peki, Ege Üniversitesi Diş Hastanesi nerede, Ege Üniversitesi Diş Hastanesi'ne nasıl gidilir?

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan memurlar, belediye tarafından yapılan toplu iş sözleşmesi teklifini oylamak için sandık başına gitti.

4 hafta önce SAĞLIK

Son 1 aylık süreçte, acil servisler; ishal, bulantı, kusma ve yüksek ateş şikayeti taşıyan hastalarla doldu. Uzun süre hastalığı geçmeyen vatandaşlar soluğu hastanede alıyor.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Gaziantep'teki depremzede vatandaşları, TOKİ ihalelerinden ev ve araba alımı vaadiyle yaklaşık 2 milyon 500 bin lira dolandırdığı tespit edilen 2 şüpheli, İzmir'de gerçekleşen operasyonla yakalandı.

4 hafta önce SPOR

Göztepe, kadrosunu güçlendirme çalışmaları kapsamında Mateusz Lis transferinde mutlu sona ulaşırken, Juan Silva ile de her konuda anlaşmaya vardığı öğrenildi.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Baba olarak yüreklerde yer eden Sancar Maruflu, vefatının 3. yılında törenle anılacak. Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen vefa buluşması, 15 Ağustos’ta Sancar Maruflu Sivil Toplum Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Valilik İcra Kurulu UNESCO Toplantısı’nda, İzmir’in tarihi ve kültürel zenginliklerini koruma ve tanıtma konuları ele alındı. Toplantıda, ilçedeki Yeşilova Höyüğü ve Yassıtepe Höyüğü’nü dünyaya tanıtacak yeni projeler konuşuldu.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Karşıyaka Belediyesi’ne bağlı Kent A.Ş.’den çıkarılan işçiler eylem başlattı. Gerçekleştirilen basın açıklamasında, 93 kişinin işten çıkartıldığı belirtildi.