• DOLAR 33,97 %-0.03
  • EURO 37,57 %0.28
  • STERLIN 44,42 %0.28
  • ALTIN 2.750,38 %0.21
  • BİST100 9.478 %0.62
  • BITCOIN 58.346 %3.08
  • ETHERIUM 2.340 %0.98
31°
4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’de, Menderes Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Sarper Dikmen’e yönelik silahlı saldırıda gözaltına alınan şüphelilerden 1’i tutuklandı, saldırgana yardım eden kadın ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Çiğli Belediyesi’nin yenilenen 444 3 552 numaralı çağrı merkezi hattı ile Çiğli Belediyesi’ne ulaşmak artık çok daha kolay. Hız ve erişim kolaylığı sunan çağrı merkezi, vatandaşlardan gelen talep ve önerileri daha etkili bir şekilde çözüme kavuşturmak için tüm müdürlüklerle koordineli olarak çalışmalarını sürdürüyor.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Kiraya en çok zam yapılan iller arasında 3'üncü sırada yer aldığı açıklanan İzmir'de ev sahibi-kiracı anlaşmazlıkları, tahliye davalarının rekor derecede artmasına yol açtı.

4 hafta önce SPOR

Altınordu Akademi’de forma giyen Muharrem Cizgili, Berkay İşcan, Metehan Kurt ve Fırat Başkaya, Fenerbahçe Futbol Akademisi U19 Takımı’na transfer oldu.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki; UKOME (Ulaşım Koordinasyon Merkezi) Teknik Heyeti ve Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı yetkilileri ile birlikte Bornova Merkez’de trafiği rahatlatacak düzenlemeler yapmak için düğmeye bastı.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de, her iki gözüne de doğuştan katarakt teşhisi konulan Algül, aradan geçen 15 yıl içinde sürekli takip edildi, 12 numara gözlüklere mercek takılarak gözlüklere veda etti.

4 hafta önce SPOR

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın sona ermesiyle spor federasyonlarında seçim süreci başladı.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Barosu tarafından yapılan açıklamada, İzmir'de bir kadının sokak röportajı sonrasında gözaltına alınmasına tepki gösterildi ve, "Toplumdaki kişileri susturmaya ve onlara gözdağı vermeye yönelik verilen orantısız, hukuksuz tutuklamaya; “alıkoymaya” derhal son verin!" ifadeleri kullanıldı.

4 hafta önce GÜNCEL

Türkiye, Yunanistan'ın başkenti Atina yakınlarında başlayan yangın için yangın söndürme uçak ve helikopterleri gönderdi.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Bayraklı'da ilçe genelindeki yol yenileme, düzenleme, bakım, onarım çalışmaları kapsamında başlatılan kilit parke ve asfaltlama seferberliği devam ediyor.