• DOLAR 33,90 %0.03
  • EURO 37,64 %-0.04
  • STERLIN 44,67 %-0.04
  • ALTIN 2.814,30 %0.95
  • BİST100 9.685 %1.73
  • BITCOIN 59.822 %0.54
  • ETHERIUM 2.415 %0.29
29°
4 hafta önce AFYONKARAHİSAR

Afyonkarahisar’da 3 şahıs girdikleri besihaneden 400 bin TL değerindeki 1 ton bağırsağı çaldı. Şahıslardan biri yakalanırken diğer ikisinin ise yakalanmasına yönelik başlatılan çalışma devam ediyor.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Su ve hava sıcaklıklarında yavaş yavaş ortalamanın altına düşüldüğüne dikkat çeken Prof. Dr. Doğan Yaşar, “Eylül ayında eğer bu sıcaklık devam ederse, tropikal fırtınalar ortaya çıkar. Eylül ayında güzel bir yağış alma ihtimalimiz çok yüksek” dedi.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, altyapı yatırımlarında koordinasyonun sağlanarak zaman kazanılması amacıyla İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan ile saha incelemesi yaptı.

4 hafta önce MUĞLA

Marmaris Belediyesi tarafından düzenlenecek ‘Zaferden Barışa Marmaris Kültür Sanat Günleri’nde bilim insanları, gazeteciler, yazarlar, TV programcıları her Cumartesi günü halkla buluşacak.

4 hafta önce SPOR

2024 UEFA Süper Kupa finalinde kupayı müzesine götüren Real Madrid, 6. şampiyonluğuna ulaşarak Süper Kupa'yı en çok kazanan takım oldu.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Karabağlar Belediyesi tarafından çocukların yaz tatillerini daha verimli geçirmeleri amacıyla düzenlenen “Yaz Okulu”, 6 branşta eğitim vermeye devam ediyor.

4 hafta önce EKONOMİ

Merkez Bankası, konut fiyatlarını hesaplamada revizyon yapıladığını açıkladı.

4 hafta önce GÜNCEL

Mart ayından beri tedavi gören Kadir İnanır’ın sağlığı hakkında son bilgileri hayat arkadaşı Jülide Kural paylaştı. Jülide Kural, Kadir İnanır’ın felç geçirdiği haberlerine de “Yalan” diye cevap verdi.

4 hafta önce SPOR

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında düdük çalacak hakemler belli oldu. Göztepe- Fenerbahçe maçının hakemi Kadir Sağlam olarak açıklandı.

4 hafta önce GÜNCEL

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), haziran dönemine ait ücretli çalışan istatistiklerini açıkladı. Sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörleri toplamında ücretli çalışan sayısı 2024 haziran ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 3,4 arttı.