• DOLAR 33,90 %0.03
  • EURO 37,64 %-0.04
  • STERLIN 44,67 %-0.04
  • ALTIN 2.814,30 %0.95
  • BİST100 %
  • BITCOIN 60.000 %-0.15
  • ETHERIUM 2.413 %-0.68
22°
4 hafta önce SPOR

Geçtiğimiz hafta 19 yaş altı takımın hocasını A takım hocası yapan Bucaspor 1928’de taraftarı şoke eden bir gelişme yaşanmış ve mevcut teknik direktör Engin Dursun, Bucaspor’dan ayrıldığını belirten bir mesaj yayınlamıştı. Bucaspor 1928’in yeni teknik direktörünün Uğur Balcıoğlu olacağı öğrenildi.

4 hafta önce MANİSA

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’ten annelere müjde; 0-5 yaş arası çocukları olan anneler, 'Anne Kart' ile toplu taşımadan ücretsiz yararlanabilecek.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Kütahya’nın Şaphane ilçesinde, İlçe Belediye Başkanı Lütfi Mutlu’yu ziyaret etti. Görüşmede, iki belediyenin gelecekte yapabileceği projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

4 hafta önce EKONOMİ

Ticaret Bakanlığı Basın Müşaviri Fatih Uysan, Antalya'da dövizle satış yaptığı tespit edilen dinlenme tesislerine yapılan denetimler sonucunda toplamda 4 milyon 654 bin 200 lira para cezası kesildiğini açıkladı.

4 hafta önce MUĞLA

ADM Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre 16 Ağustos Cuma günü Muğla'nın 5 ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak. Peki Muğla'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

4 hafta önce POLİTİKA

CHP, 7527 sayılı Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'un iptali ve yürürlüğünün durdurulması talebiyle Anayasa Mahkemesi’nde dava açtı.

4 hafta önce POLİTİKA

Milletvekilliği düşürülen Can Atalay, TBMM'de konuşma yapacak olan Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas'a mesaj gönderdi.

4 hafta önce AYDIN

ADM Elektrik'in Aydın genelinde şebeke yenileme ve onarım çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda, yarın Aydın'ın 4 ilçesinde geniş kapsamlı elektrik kesintileri yaşanacak. 16 Ağustos Cuma günü Aydın'da elektrik kesintisi yaşanacak olan bölgeler belli oldu.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

DİSK Konak Emekli-Sen Başkanı Esma Minareci, emeklilerin düşük maaşlarla derin yoksulluk içinde yaşadığını vurgulayarak, mücadeleyi sürdürme kararlılığında olduklarını belirtti. Minareci, emeklilerin sosyal hayattan koptuğunu ve bu zorlu şartlarda adaletsizlikle savaşmaya devam edeceklerini ifade etti.

4 hafta önce DÜNYA

Meta'nın kurucusu Mark Zuckerberg sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Milyarder, eşi Priscilla'nın heykelini yaptırdı.