• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • STERLIN 45,72 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.950 %1.12
  • ETHERIUM 2.687 %2.52
17°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Valisi Süleyman Elban, İzmir'deki yangınla ilgili açıklama yaptı. Elban, yanan evlerin olduğunu ancak henüz sayı veremeyeceğini söyledi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Çeşme ilçesinde orman dışı alanda çıkan yangın havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alındı.

1 ay önce DÜNYA

Sıcaklıkların artmasıyla birlikte serinlemek için evlerine klima takmak isteyen halk, yasakla karşı karşıya. Milli park statüsünde olan Portofino'da izinsiz klima takmak yasak ve komşular klima seslerinden rahatsız olunca polise ihbarda bulunuyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Karşıyaka'da dün akşam çıkan yangın rüzgarın da etkisi ile büyüyor. Örnekköy Geçici Köpek Bakım Evi'ne doğru yaklaşan alevler için belediye yardım çağrısı yaptı.

1 ay önce EKONOMİ

Türkiye’nin üretim ve ihracatında dünya lideri olduğu kuru incirde ihraç pazarlarında Avrupa Birliği’nin payı düşerken, Amerika kıtasının ve Uzakdoğu ülkelerinin payı artıyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Menemen Belediyesi'nde işten çıkartılan işçiler eylemlerine devam ediyor. Neden çıkarıldığına dair bir açıklama bekleyen emekçiler, tazminatlarının ödenmesini talep ediyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Sokak röportajında kullandığı ifadeler nedeniyle tutuklanan Dilruba Y.’nin avukatı Hüseyin Yıldız, “Hukukun evrensel kuralları çerçevesinde Dilruba'yı tutuklu tutmaya yetecek ne kanun maddesi ne de bir delil karartma şüphesi dosyada yok. O sebeple yine üzerine basa basa söylüyorum; derhal Dilruba'yı serbest bırakın” dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir İtfaiyesi İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri ile birlikte Karşıyaka Yamanlar Dağı’nda çıkan yangına müdahalesini sürdürüyor. Ekipler yangının yerleşim yerlerine ulaşmaması için büyük bir özveri ile mücadele ediyor.

1 ay önce EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, Merkez Bankası'nın açıkladığı Ağustos ayı Piyasa Katılımcıları Anketi'nin sonuçlarına değerlendirdi.

1 ay önce DENİZLİ

Denizli'nin Çal ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin uçuruma yuvarlanması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti.