• DOLAR 34,01 %0.24
  • EURO 37,76 %0.35
  • STERLIN 44,83 %0.35
  • ALTIN 2.820,30 %0.38
  • BİST100 9.685 %0.00
  • BITCOIN 58.995 %-1.92
  • ETHERIUM 2.325 %-4.15
15°
4 hafta önce POLİTİKA

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, TBMM Genel Kurulu'nda yaşanan kavgaya ilişkin, "İzmir'e ve TBMM’ye hiç yakışmayan iki AKP'li vekil, parlamento üyesi gibi değil, tetikçi, sokak çetesi üyesi gibi davrandı" dedi.

4 hafta önce EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığınca kadrolu öğretmenlerin aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri ve engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı il içi ve iller arası yer değişikliği atama sonuçları açıklandı.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İzmir İl Müdürlüğü saat 20:00 itibarıyla Karşıyaka Bayraklı bölgesinde devam eden yangına yönelik bilançoyu açıkladı

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Valisi Süleyman Elban, Karşıyaka'nın Yamanlar Mahallesi’nde başlayan yangının enerjisinin iyice düştüğünü ve riskin büyük ölçüde azaldığını belirterek, "Can kaybı ve yaralımızın olmaması en büyük tesellimizdir" dedi

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de ikinci el kitap satışı yapan Çağlar Karabil, son dönemde kendilerine yönelik ilginin arttığını ve ikinci el kitaplara ciddi bir talep olduğunu belirtti. Karabil, özellikle ebeveynlerin, çocuklarına okuma alışkanlığı kazandırmak için daha uygun fiyatlı kitaplara yöneldiğini ifade etti.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Yamanlar yangınının son durumu hakkında bilgi paylaştı, yangının şiddetli rüzgarla geniş alana yayıldığını ifade etti. Ekiplerin müdahaleyi sürdürdüğünü belirten Tugay, “evlerini tahliye edenleri açıkta bırakmayacağız” dedi.

4 hafta önce SPOR

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Göztepe, Brezilyalı forvet Juan Santos da Silva'nın bonservisini kiraladı.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Ödemiş'te ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde başlayan ve rüzgarın da etkisiyle büyüyen orman yangınında evleri küle dönen vatandaşlar yaşadıkları kabus gibi anları anlattı. Ormanlık alanda çok sayıda hayvan da telef olurken, yaşadığı ev küle dönen kadın gözyaşlarına hakim olamadı.

4 hafta önce GÜNCEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis'teki Can Atalay oturumunda yaşanan yumruklu kavgaya verilecek cezaya ilişkin oylama yaptı. İşte vekillere verilen ceza...