• DOLAR 34,10 %0.03
  • EURO 37,98 %0.19
  • STERLIN 45,07 %0.19
  • ALTIN 2.824,89 %0.31
  • BİST100 9.764 %0.06
  • BITCOIN 59.900 %1.91
  • ETHERIUM 2.310 %-0.04
30°
4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı İZELMAN AŞ Karşıyaka Örnekköy ve Buca Sosyal Tesisleri kente diğer illerden yangınlara destek için gelen itfaiye ekipleri ile yangından dolayı evlerini tahliye eden mağdur vatandaşları konuk ediyor.

4 hafta önce DÜNYA

Almanya'nın Leipzig kenti yakınlarında düzenlenen müzik festivalindeki dönme dolapta çıkan yangında 23 kişi yaralandı.

4 hafta önce MUĞLA

Muğla'da devam eden orman yangınlarını söndürme çalışmaları nedeniyle Aydın-Muğla kara yolu Yatağan-Çine arasının her iki yönde araç trafiğine kapatıldı. Yangının kontrol altına alınması çalışmaları sürüyor

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de son 4 günde 249 yangının çıktı. İzmir Büyükşehir Belediyesi hem yangınların söndürülmesi için çalışırken hem de yaraları sarmaya çalışıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay, yangınların önlenmesi ve çıkan yangınlara hızla müdahale edilebilmesi için acil eylem planını paylaştı.

4 hafta önce EĞİTİM

YKS tercih sonuçlarının açıklanmasıyla üniversiteye yerleşen öğrenciler, kayıtlar başladı mı? Üniversite kayıtları ne zaman ve nasıl yapılacak? sorularınının yanıtlarını araştırıyor. İşte yanıtlar…

4 hafta önce MUĞLA

Muğla’nın Ula ve Yatağan ilçelerinde çıkan orman yangınına müdahale sürüyor. Yatağan'da çıkan yangın nedeniyle Nebiköy ve Kafaca Ramada mahalleleri boşaltılıyor.

4 hafta önce MUĞLA

Muğla'nın Ula ilçesinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle hızla geniş bir alana yayılırken, vatandaşlar su damacanaları ile yangın söndürme çalışmalarına destek veriyor.

4 hafta önce SPOR

Göztepe Spor Kulübü sosyal medya hesabından dün oynanan Fenerbahçe maçında yaşanan olaylara ilişkin açıklama yaptı.

4 hafta önce AYDIN

Yunanistan’ın eski Başbakanı Yorgo Papandreu, Türkiye’deki yangın felaketi dolayısıyla Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e geçmiş olsun mektubu gönderdi.

4 hafta önce SPOR

Türkiye 20 Yaş Altı Kadın Milli Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonası'nın finalinde İtalya'yı 3-2 yenerek şampiyon oldu.