• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • STERLIN 45,72 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.950 %1.12
  • ETHERIUM 2.687 %2.52
16°
1 ay önce MANİSA

Şehzadeler Belediyesi, çocukların erken yaşta sosyal becerilerini geliştirmek, mahalle kültürünü pekiştirmek ve oyun yoluyla öğrenmeyi teşvik etmek amacıyla hayata geçirdiği “Minik eller, büyük hayaller” projesini başlattı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, 15 Ağustos'ta başlayan İzmir yangınlarını inceleyerek, facianın acı bilançosunu açıkladı. Kılıç, "Toplamda 249 yangın olayı yaşandı, yangınlar 27 ilçede 1600 hektar ormanlık alanı etkiledi. Yetiştiricilerin hayvanları telef oldu, üreticilerin meraları kullanılamaz hale geldi. Can kaybı yaşanmadı ancak 78 kişi yangından etkilendi. 43 bina, 45 bağımsız bölgede hasar gerçekleşti" dedi.

1 ay önce MUĞLA

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Eyüpspor maçının ardından yaptığı açıklamada, ilk 45 dakika iyi oynadıklarını fakat bunun yeterli olmadığını söyleyerek, “İyi yönlerimizin süresini artırıp daha iyi bir Bodrum FK izleteceğiz” dedi.

1 ay önce GÜNCEL

Yeni yönetmelikle birlikte yeni direksiyon sınav sisteminin kurs ücretlerinin de yaklaşık 2 kat artırabileceğini belirten İzmir Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Derneği Başkanı Tolga Abacı, “Direksiyon sınavlarında başarı oranlarının ortalama %55 civarı olduğunu düşünürsek, ders sayısının artmasıyla otomatikman kurs ücretlerinin de yükselmesine sebep olacağını düşünüyoruz. Kurs ücretleri yaklaşık olarak 2 kat artabilir" dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Konak Belediyesi ev sahipliğinde 22-23 Ağustos tarihlerinde, ‘Farkındalık, İklim ve Çevre için Stratejik Ortaklık’ projesi kapsamında gerçekleştirilecek olan ‘İklim Zirvesi’ Türkiye ve Avrupa şehirlerinden belediyeleri bir araya getirecek.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Tevfik Türk, İzmir genelinde çıkan orman yangınlarından etkilenen alanlar hakkında sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Türk, bakanlığın açıklamış olduğu verilerin gerçeğini yansıtmadığını belirtti.

1 ay önce GÜNCEL

Samsun’un Terme ilçesinde bir üreticinin fındığının randımanı düşük olması nedeniyle satın alınmadı. Olaya tepki gösteren üretici fındığını sokağa döktü.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bayraklı Belediyesi, gıdadan kıyafete hijyen malzemelerinden ayakkabıya kadar ihtiyaç sahiplerine destekte bulunurken, çıkan yangınlarda mağdur olan 30 aileye de barınma imkanı sağladı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Karşıyaka, Tire, Ödemiş ve Bayındır ilçelerinde çıkan orman yangınlarına ilişkin gözaltına alınan 10 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

1 ay önce SPOR

İzmir’in köklü camialarından Karşıyaka, 2024-2025 sezonunda giyeceği formaları geçtiğimiz haftalarda tanıtmış, ve formalar taraftarlar tarafından oldukça beğenilmişti. Ancak mağazalara gelen yeni sezon formalarının, tanıtımda gösterilen formalardan farklı görünmesi, taraftarın tepkisine neden oldu. Duruma el koyan Karşıyaka yönetimi, imalatçı firmayla iletişime geçerek formaların yenilenmesini istedi.