• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • STERLIN 45,72 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.500 %-0.18
  • ETHERIUM 2.674 %0.64
31°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bayındır'da çıkan orman yangınına ilişkin gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.

1 ay önce DÜNYA

Dünyanın en yaşlı insanı Maria Branyas Morera, 117 yaşında hayatını kaybetti. ABD'de doğan ve iki dünya savaşı gören Morera uyurken huzur içinde ve ağrısız öldü.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Konak ilçesi, Akdeniz Mahallesi’nde yer alan İzmir Ticaret Lisesi, yalnızca bir eğitim kurumu değil, aynı zamanda kentin kentsel belleğinin yaşayan bir parçası

1 ay önce POLİTİKA

Eren Erdem sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, partisinin kendisini disiplin kuruluna sevk ettiğini duyurdu ve CHP'den istifa ettiğini açıkladı.

1 ay önce SPOR

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında oynanan olaylı Fenerbahçe-Göztepe maçının ardından  Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Genel Sekreter Burak Kızılhan ile Koç'u arkadan gelerek iten Fatih  PFDK'ye sevk edildi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

KESK Eş Genel Başkanı Ayfer Koçak, yetkililerin yangının büyümesinde ihmali olduğunu belirterek  “Evlerin yerinde yapılması için Karşıyakayı afet bölgesi ilan etmek zorundasınız” çağrısında bulundu.

1 ay önce MUĞLA

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 2 kişinin infaz edildiği olayla ilgili 4 şüpheli tutuklandı. Olayla ilgili 3 kişi daha adliyeye sevk edilirken, 5 kişinin arandığı öğrenildi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, alacak verecek yüzünden çıkan kavgada tabancayla boynundan vurulan bir kişi hayatını kaybetti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Buca ilçesinde, tehlikeli şekilde U dönüşü yapan araç sürücüsü, kendisini durduran polislere önce hakaret etti, ardından ekip aracının aynasını kırıp polisi yumrukladı

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Üçyol Metro İstasyonu'nda 11 kişinin yaralanmasına neden olan yürüyen merdiven kazasının yaşanmasının ardından İzmir Metro A.Ş. genel müdürü ve genel müdür yardımcısı görevden alınmıştı. Yeni Genel Müdür belli oldu.