• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • STERLIN 45,72 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.900 %-0.15
  • ETHERIUM 2.664 %-0.86
19°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Milli Eğitim Bakanlığı, isimleri kanun maddesine aykırı ve Türkçe olmayan 6 ildeki 30 okulun isimlerinin değiştirilmesi için valiliklere yazı gönderdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZELMAN otoparkları, tam elektrikli araç sahiplerine yüzde 50 indirim sağlayarak çevre dostu ulaşımı destekliyor.

1 ay önce MUĞLA

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi işbirliği ile Büyükşehir’e ait yapılarda başlayan CBS tabanlı 1.Kademe tarama programı ile performans puanlaması 98 binada tamamlandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Buca Belediye Başkanı Duman, belediye başkan adaylığı açıklandığı gün belediyede sendikasız çalışan emekçilere verdiği “Eşit işe, eşit ücret” sözünü tuttu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Geçtiğimiz haftalarda 26 yılın ardından Pınar firması ile isim sponsorluğunu sonlandıran Karşıyaka basketbol şubesinde yardımcı antrenör olarak görev yapan Recep Şen ile yollar ayrıldı. Sezonun başlamasına kısa süre önce yaşanan bu ayrılığın takımı nasıl etkileyeceği ise büyük soru işareti…

1 ay önce GÜNCEL

Balıkesir ve Çanakkale il sınırları içinde yer alan Kazdağları'nın Edremit ilçesindeki milli park alanlarına girişler geçici olarak durduruldu.

1 ay önce MANİSA

Manisa’nın Akhisar ilçesinde bir kişi eşini sokak ortasında öldüresiye dövdü. Vatandaşlar tarafından linç edilmek üzereyken polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Çeşme Alaçatı sulak alanında bugüne kadar 192 kuş türü gözlemlendi. 10 yıldır bölgede kuş gözlemciliği ve kuş fotoğrafçılığı yapan Sezai Göksu, bu alanın acil olarak koruma statüsüne kavuşturulması gerektiğini belirtiyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de geçtiğimiz günlerde peş peşe yangınlar çıktı. 4 gün içinde çıkan 249 yangına ekipler müdahale etti. Yangında İzmir itfaiyesinden 8 kişinin yaralandığı, bir çalışanın ise kırık koluna rağmen yangına müdahale etmeye devam ettiği ortaya çıktı.

1 ay önce POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz vergi paketine ilişkin, "Zenginlere vergi affı hiçbir aşamada gündeme dahi gelmemiştir" dedi.