• DOLAR 34,20 %0.04
  • EURO 38,18 %-0.02
  • STERLIN 45,80 %-0.02
  • ALTIN 2.917,57 %-0.09
  • BİST100 9.777 %0.00
  • BITCOIN 64.642 %-1.39
  • ETHERIUM 2.631 %-1.29
22°
1 ay önce MANİSA

Gediz Elektrik uyardı! 23 Ağustos Cuma günü Manisa'nın 9 ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak. Peki, Manisa'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, eski başkan Tunç Soyer hakkında "Ucunun nereye gittiğini hesaplamadan çok sert açıklamalar yaptığı bir dönem oldu. Şu noktada da işi gücü bırakıp da bizi eleştirmesini doğru bulmuyorum” ifadelerini kullandı. Bu sözlere yanıt veren Soyer, "Kendisinin 4.5 milyon İzmirliye verdiği sözlere odaklanıp benim dönemimle uğraşmaktan vazgeçmesini öneriyorum" dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, orman yangınlarından etkilenen hayvanların sahiplendirilmesi için bir etkinlik gerçekleştirdi. Etkinliğe çok sayıda hayvansever katıldı.

1 ay önce GÜNCEL

Atanamayan Uzmanlar Derneği, uzman çavuşların kazanılmış hakkı olan kamuya atanma taleplerine olumlu yanıt alamamalarına tepki gösterdi.

1 ay önce MUĞLA

Milas Belediyesi eğitim alanındaki hizmetlerine devam ediyor. Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala Milas Belediyesi de eğitim alanında sürdürdüğü çalışmalara hız verdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Akıllı Ulaşım Sistemleri Tanıtım Programı'na dair de açıklamalarda bulunan Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) bünyesinde kurulan Akıllı Ulaşım Sistemleri Merkezleri ile yol kullanıcılarına anlık bilgilendirme sağlandığını açıkladı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Büyük Taarruz’un 102. yılı Efes Selçuk’ta 26 Ağustos Pazartesi günü saat 12.00’de Kurtuluş Yolu Anıtı önünde düzenlenecek törenle kutlanacak. Başkan Sengel, Kurtuluş Yolu Anıtı'nda bir kez daha tarihin o anlamlı anına hep birlikte tanıklık edeceklerini belirtti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde asırlık ağaç dalının kıraathanede oturan vatandaşların üzerine devrilmesi sonucu 2’si ağır 9 kişi yaralanmış, yaralılardan birisinin beli kırılmıştı.

1 ay önce SPOR

Karşıyaka Basketbol, ABD'li oyuncusu Errick McCollum’un 1 yıl daha yeşil-kırmızılı formayı giyeceğini açıkladı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

ESHOT, İZSU tarafından yapılan altyapı çalışması sebebiyle 22 Ağustos Perşembe günü saat 20:00 ile 23 Ağustos Cuma saat 06:00 arasında bazı otobüs hatlarının güzergahlarında değişikliğe gidileceğini açıkladı.