• DOLAR 34,20 %0.10
  • EURO 38,22 %0.14
  • STERLIN 45,84 %0.14
  • ALTIN 2.923,16 %0.10
  • BİST100 9.777 %0.00
  • BITCOIN 64.490 %-1.62
  • ETHERIUM 2.638 %-0.6
22°
1 ay önce GÜNCEL

Edirne'de gökyüzünü dumanların kapladığı yangın, otogara ve akaryakıt istasyonuna sıçramadan söndürüldü.

1 ay önce AYDIN

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde gerçekleştirilen ‘Yaz Konserleri' tüm hızıyla sürerken, son olarak Didim'de gerçekleştirilen konserde vatandaşlar unutulmaz bir akşam yaşadı.

1 ay önce POLİTİKA

CHP Adana Milletvekili Şevkin, sarayın bir aylık harcamasının 146 bin emeklinin maaşına denk geldiğini söyledi.

1 ay önce GÜNCEL

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu Manisa'da çok sayıda kişinin gözleri önünde şiddete uğrayan Sudenaz için bir açıklama yaptı. Platform kadına yönelik saldırıların önlenebilmesi için 6284 sayılı yasanın uygulanmasını istedi.

1 ay önce POLİTİKA

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yaptığı ziyarete ilişkin konuştu.

1 ay önce AYDIN

Aydın'ın Söke ilçesinde devrilen traktörün altında kalan sürücü yaşamını yitirdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki İZENERJİ şirketine bağlı personeller iş bırakma eylemi gerçekleştirdi. Eylem sonrasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ile görüşen işçiler, sorunun çözülmesinin ardından sahaya dönme kararı aldı.

1 ay önce TEKNOLOJİ

Apple tarafından yapılan açıklamaya göre iCloud ücretlerine zam geldi.

1 ay önce SPOR

Sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlanan İzmirspor, transferlere hız kesmeden devam ediyor. İzmirspor yönetimi sezon öncesi takımın omurgasını oluşturmak adına 6 yeni isimle anlaştı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik, şebeke yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu yüzden İzmir'in farklı ilçe ve mahallelerinde uzun süreli elektrik kesintileri yaşanıyor. 23 Ağustos Cuma günü İzmir'de elektrik kesintisi yaşanacak yerler belli oldu. İşte ayrıntılar...