• DOLAR 34,22 %0.11
  • EURO 37,91 %-0.53
  • STERLIN 45,49 %-0.53
  • ALTIN 2.931,43 %1.23
  • BİST100 9.351 %-3.25
  • BITCOIN 62.899 %-1.1
  • ETHERIUM 2.515 %-3.95
23°
1 ay önce POLİTİKA

Demokrat Parti İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medya hesabından Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in istifa ettiğini duyurmuştu. İddia yalanlanırken, Enginyurt hakkında sosyal medyada "Cemal Enginyurt tutuklansın" başlığı açıldı. Enginyurt duruma tepki gösterdi.

1 ay önce SAĞLIK

Keten tohumunun faydaları saymakla bitmiyor. Oldukça besleyici bir ürün olan keten tohumunun, kalp damar sağlığından, kilo vermeye kadar birçok faydası bulunuyor. Peki, keten tohumu nedir? Keten tohumunun faydaları nelerdir? İşte cevabı...

1 ay önce AYDIN

Anaia’da yapılan kazı çalışmaları, Ekosistemi Koruma ve Doğa Sevenler Derneği (EKODOSD)’un söyleşilerinde gündeme geldi. Kazı Başkanı Doç. Dr. Suna Çağaptay ve Zooarkeolog Prof. Dr. Vedat Onar, Anaia’daki Bizans dönemi mimari özellikleri ile kazılarda 2009’da ortaya çıkarılan alageyik boynuzları üzerine yoğunlaştı. Bu nadir bulgu, bölgedeki insan-hayvan ilişkilerinin tarihine ışık tutuyor.

1 ay önce AYDIN

Afet ve Acil Durum yönetimi başkanlığı (AFAD) aralarında Aydın'ın da bulunduğu 8 ilde 14-20 Ağustos tarihlerinde çıkan yangınlardaki bölgeleri 'Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi' ilan edildiğini açıkladı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, kentte etkili olan yangınlardan zarar gören alanların rehabilitasyonu ve kurtarılabilir durumdaki ağaçların iyileştirilmesi için başlatılan çalışmaları yerinde inceledi.

1 ay önce TEKNOLOJİ

Türkiye'de en sevilen sosyal medya uygulamalarından biri olan Instagram'a yeni bir özellik daha geliyor: Profile müzik ekleme.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Selçuk Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutlayacak. 26 Ağustos’tan 4 Eylül'e kadar sürecek etkinlikler ile büyük zaferin coşkusu Selçuk’ta yaşanacak. Ünlü sanatçı Emre Fel de etkinlikler kapsamında sahne alacak.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İhtiyacı olan mahallelere prefabrik muhtarlık ofisleri kuran İzmir Büyükşehir Belediyesi, yerel seçimlerin ardından uygulamayı kadın muhtarlardan başlattı

1 ay önce DENİZLİ

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde eğlence mekanında müşteriler ile çalışanlar arasında çıkan kavga sonrası otomobille çarpılarak ezilen kişi hayatını kaybetti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Küçükbahçe’de yapılması planlanan GES projesi, Karaburun’un doğal zenginliklerini tehdit ediyor. Bölge halkı, projenin durdurulması için çağrıda bulunuyor.