• DOLAR 34,21 %0.06
  • EURO 37,92 %-0.51
  • STERLIN 45,49 %-0.51
  • ALTIN 2.926,92 %1.07
  • BİST100 9.351 %-3.25
  • BITCOIN 61.850 %-2.54
  • ETHERIUM 2.495 %-3.85
20°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Bergama ilçesi Kozak Yaylası’ndaki Yukarıbey köyünde yaşayan tarım emekçisi beş kadın tarafından oluşturulan tiyatro topluluğu, oyunlarını ilk defa kendi köyünde sahneledi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İzmir Körfezi’nde meydana gelen balık ölümleriyle ilgili inceleme başlattı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Buca Belediyesi, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle beraber meydana gelen orman yangını riskine karşı, ilçenin ormanlık alanlarında çevre temizliği gerçekleştirdi. Buca Belediye Başkanı Görkem Duman’ın da katıldığı çalışmada orman ve civarında yangın riski oluşturabilecek 5 ton atık toplandı.

1 ay önce SAĞLIK

Korneada konjonktiva veya mukoz membran gibi beyaz kısımlarında meydana gelen doku büyümesine Pterjium yani göz eti adı verilmektedir. Peki detaylarıyla Göz eti hastalığı ne demek? Göz eti hastalığı nasıl tedavi edilir? Göz eti hastalığının belirtileri nelerdir?

1 ay önce AYDIN

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin hizmete sunduğu ve özellikle dar gelirli vatandaşların uygun fiyata yemek yiyebildiği Nazilli’deki Park Kafe, vatandaşların beğenisini topluyor.

1 ay önce MUĞLA

Muğla'nın Bodrum ilçesinde trafik polisi ile kaldırımda bisiklet süren çocuğun "trafik cezası" diyaloğu, kask kamerasına yansıdı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Birlik Sağlık Sen İzmir Şube Başkanı Berna Boran, " Hastane yemeklerinin doyurucu olmaması, hijyenik olmaması, yemeklerin kalitesiz olması ve daha bilmediğimiz pek çok yemek sorunu hastanelerde görev yapan sağlık çalışanlarımıza verilen değeri ortaya koymaktadır" ifadelerini kullandı.

1 ay önce GÜNCEL

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde, bir kişi eşiyle yaşadığı tartışma sonucu onu darp ederek öldürdü. Olayın ardından kaçan şüpheli, polis ekipleri tarafından her yerde aranıyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İZSU'dan yapılan açıklamaya göre 24 Ağustos Cumartesi günü İzmir'in 8 ilçesinde su kesintileri yaşanacak. Peki İzmir'de sular ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Çiğli Belediyesi tarafından düzenlenen, 14 yaş ve üzeri vatandaşlara yönelik, ‘Şiddeti önleyici öz savunma kursuna’ yoğun ilgi yaşandı.