• DOLAR 34,22 %0.06
  • EURO 37,93 %0.20
  • STERLIN 45,44 %0.20
  • ALTIN 2.925,47 %0.06
  • BİST100 9.013 %0.00
  • BITCOIN 61.305 %-0.54
  • ETHERIUM 2.391 %-3.28
15°
1 ay önce AYDIN

ADM Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre 26 Ağustos Pazartesi günü Aydın’ın 3 ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak. Peki Aydın’da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de Bayraklı sahilinde başlayan balık ölümlerinin ardından Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı yetkilileri, derelerden numune aldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Bergama ilçesi Ayvatlar Mahallesi’nde sahipli fıstık çamlıklarının olduğu alanda yangın çıktı. Ekipler, havadan ve karadan yaptıkları etkin müdahale ile alevleri kontrol altına aldı.

1 ay önce MUĞLA

Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı dünyaca ünlü Dalyan Mahallesi'nin su kanalı ile araçlar, karayolu ile 60 kilometre ve en az 1 saat sürecek olan yolu, 3 dakikada geçiyor.

1 ay önce MUĞLA

Muğla'nın Marmaris, Milas, Datça, Fethiye ve Bodrum ilçelerinden gelen göktaşı düştüğü ihbarları, ekipleri alarma geçirirken, jandarma ekiplerince yapılan incelemelerde olumsuzluğa rastlanmadı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Soyer, geçtiğimiz yıl kaleme aldığı 'Yeni Siyaset Belgesi - İzmir Duruşu' yazısını yaklaşmakta olan CHP Tüzük Kurultayı bağlamında değerlendirerek yeniden paylaştı.

1 ay önce GÜNCEL

Bursa'da 3 gün art arda döner ve büfe olarak işletilen dükkana giren hırsızlar pes dedirtti.

1 ay önce SPOR

Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kulüpten yapılan açıklamaya göre Augsburg’un stoper oyuncusu Felix Uduokhai, bu akşam İstanbul’da olacak.

1 ay önce SAĞLIK

Skolyozda erken tanının çocukları ameliyattan kurtardığını söyleyen Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Doç. Dr. Büyükşireci, ebeveynlere yönelik bilgilendirmelerde bulundu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik, şebeke yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu yüzden İzmir'in farklı ilçe ve mahallelerinde uzun süreli elektrik kesintileri yaşanıyor. 26 Ağustos Pazartesi günü İzmir'de elektrik kesintisi yaşanacak yerler belli oldu. İşte ayrıntılar...