• DOLAR 34,19 %-0.04
  • EURO 37,84 %0.02
  • STERLIN 44,94 %0.02
  • ALTIN 2.907,06 %-0.57
  • BİST100 9.071 %0.64
  • BITCOIN 60.850 %-1.41
  • ETHERIUM 2.363 %-3.78
26°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediyesi ve Enerji Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ENSİA) iş birliği yapma kararı aldı. Enerji yatırımlarına yönelik projelerin hazırlanmasında ve yürütülmesinde birlikte çalışmayı öngören protokolün Eylül ayında Bornova Belediye Meclisi’nin gündemine gelmesi bekleniyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Urla Belediyesi ve Batı Urla Köyleri Derneği’nin (BUKÖYDER) katkılarıyla 23-24-25 Ağustos tarihlerinde düzenlenen Barbaros Oyuk Festivali’ne ilgi yoğun oldu. Urla’nın en dikkat çekici etkinliklerinden biri olan ve tarımsal üretimdeki azalmaya dikkat çeken festival, bu yıl 7’nci kez yapıldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Konak Belediyesi Hayvan Sağlığı Merkezi, son bir ayda 58 can dostu ömürlük yuvasına kavuşturdu. Duyarlı vatandaşların ‘Satın alma, sahiplen’ diyerek sevimli hayvanlara sahip çıkmasıyla 19 kedi ve 39 köpek yeni ailelerine kavuştu.

1 ay önce GÜNCEL

Türkiye'nin önde gelen marketlerinden biri olan A101 yeni kataloğunu duyurdu. A101'e bu kez çalışma koltuğu geliyor. A101 29 Ağustos Perşembe Aldın Aldın kataloğu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Karaburun'un Küçükbahçe köyünde yapılması planlanan Karaburun DGES ve Elektrik Depolama Tesisi Projesi ÇED Raporu 3 Eylül 2024 tarihinde Küçükbahçe Kahvesi önünde halkın görüşüne sunulacak.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, turizmin yoğun olduğu ilçelerde vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda tabelalı durakları kapalılarıyla değiştirmeye başladı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği iş birliğiyle 23-26 Ağustos tarihlerinde Bornova Gençlik Yerleşkesi’nde düzenlenen 2. Çağdaş Gençlik İzmir Kampı yeni eğitim dönemi öncesi moral oldu. Gençler birçok eğitici ve eğlendirici aktiviteyle hem öğrendi hem sosyalleşti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir yangını sırasında, video gazetecisi Kazım Kızıl, 6 Şubat depreminde afetzedelerin hikayelerini paylaştığı gibi, bu kez de yangın felaketini gözler önüne serdi. AFAD’ın gönüllüleri sahaya göndermeme kararını eleştiren Kızıl, insanların hayvanları kurtarma çabasını öne çıkardı: "Felaketin ortasında bile insanlık kazandı."

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir yeni haftaya serin havaların etkisi ile başlıyor. Bu hafta kentte sıcaklık 32 dereceye kadar düşüyor.

1 ay önce GÜNCEL

Türkiye son yıllarda adeta Teksas'a döndü. Sadece dün akşam meydana gelen silahlı kavgalarda 7 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı.