• DOLAR 34,16 %-0.12
  • EURO 37,83 %-0.07
  • STERLIN 44,91 %-0.07
  • ALTIN 2.920,72 %-0.10
  • BİST100 8.898 %-1.27
  • BITCOIN 60.660 %-0.57
  • ETHERIUM 2.342 %-2.55
22°
1 ay önce GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu ve Barış Pınarı bölgesinde tespit edilen 3 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

1 ay önce SPOR

Karşıyaka Basketbol, A. Efes altyapısında yetişen 19 yaşındaki pivot Mehmet Efe Demirel'i kadrosuna kattı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Aliağa ilçesinde bir işletmeye ait hurda depolama alanında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa zamanda söndürüldü.

1 ay önce AYDIN

Kuşadası Belediyesi, ders başı yapmaya hazırlanan öğrenciler için daha hijyenik ve sağlıklı bir okul ortamı sağlamak adına ilaçlama çalışmasına başladı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla girecek olan İzmirspor, sezonun ilk antremanını gerçekleştirdi. Teknik Direktör Ahmet Saray yönetiminde gerçekleşen idmanda, futbolcuların istekli olduğu gözlendi. Lacivert beyazlılar yeni sezon çalışmalarını Yönetim Kurulu Üyeleri de yerinden izledi.

1 ay önce GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP İzmir milletvekili Tuncay Özkan'a 250 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB), 2024 yılı olağan genel kurul toplantısında yeni yönetim kurulunu belirledi. Tüzük değişikliğiyle artık yöneticilerin de ÇEŞTOB Başkanı olma yolu açılırken, 6 yıldır Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Yakup Demir’in görevi seçimle birlikte sona erdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Torbalı Belediyesi, hobi bahçeleri adı altında tarım ve zeytin alanlarının yok edilmesine karşı mücadelesini sürdürüyor. Bu kapsamda Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, ilçedeki tüm köy kahvelerine "Torbalı’da hobi bahçesi almayın" yazılı afişler astırarak, vatandaşları bu tür alanların satın alınmaması konusunda uyardı

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Okulların taşınmazlarının 3. Kişilere kiralanmasını içeren Milli Eğitim ihalesinin yapılmasına bir tepki de İzmir Atatürk Lisesi Mezunlar Derneği’nden geldi. Milli Eğitim İl Müdürlüğü binası önünde toplanan mezunlar, önce okul marşlarını hep birlikte okudu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olan İZELMAN şirketi personel alımı yapacağını duyurdu.