• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • STERLIN 45,08 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.050 %-0.48
  • ETHERIUM 2.400 %-1
24°
1 ay önce GÜNCEL

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran için son dakika haberi paylaşan Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Selçuk Yıldırım, "Çember çok daraldı. Elimizde önemli deliller var. Çok kısa bir süre kaldı. Sonuca çok yaklaştık" dedi.

1 ay önce GÜNCEL

İstanbul'da, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları dolayısıyla bazı yollar kapatılarak, alternatif güzergahlar oluşturulacak.

1 ay önce MANİSA

Ege Belediyeler Birliği Başkanı ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, sokak hayvanlarına sahip çıkmak için Ege Belediyeler Birliği çatısı altında hazırlanan çalışma programını açıkladı.

1 ay önce AYDIN

Kuşadası Belediyesi, yağmur suyu hasadı yapmak için düğmeye bastı. Yağmur suyu hasadının uygulanacağı ilk alan Lütfi Suyolcu Kent Meydanı ve Yaşam Merkezi olacak. Kent Meydanı’ndaki çatı oluklarından ve yüzeylerden toplanan yağmur suyu, bir sarnıçta biriktirilerek yeşil alanlar için kullanılacak.

1 ay önce POLİTİKA

CHP, Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’un yürürlüğü durdurulması ve iptali istemiyle Anayasa Mahkemesi’nde dava açtı.

1 ay önce GÜNCEL

İnternet haber sitelerinin ziyaretçi trafiklerini ölçümleyen BİK Analitik, uluslararası bağımsız denetim firması tarafından yapılan kontrol ve denetimlerden başarıyla geçerek ISAE 3000 Güvence Denetimi Raporu almayı başardı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Örgütü dün 79 çocuğa sünnet şöleni düzenledi. Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir’in de şahsi olarak destek verdiği sünnet şöleni renkli görüntülere sahne oldu.

1 ay önce SPOR

Göztepe’nin Athletico Paranaense’den kiralık olarak kadrosuna kattığı Romulo Cardoso, sarı-kırmızılı formayla 16 maça çıkarken 6 gol, 3 asistlik performans gösterdi.

1 ay önce GÜNCEL

Türkiye'nin 2023 yılı gelir vergi rekortmenleri listesi açıklandı. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar listenin zirvesinde yer aldı.

1 ay önce SPOR

Beşiktaş, Lugano karşısında rövanş için sahaya çıkacak. Maçı evinde oynayacak olan kara kartallar, UEFA Avrupa Ligi'ne bilet alabilmek için galibiyet arayacak. Peki, maç saat, kaçta hangi kanalda?