• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • STERLIN 45,08 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 61.900 %-0.16
  • ETHERIUM 2.421 %-0.2
20°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’de, Balçova 4 No’lu Nusret Fışek Aile Sağlığı Merkezi’nin bulunduğu binanın yüzde 25 hissesi 3 milyon 250 bin TL karşılığında satışa çıkarıldı. Bu ilan, sağlık hizmetlerinin özelleştirilmesi tartışmalarını yeniden alevlendirdi.

1 ay önce GÜNCEL

Son zamanların popüler alışveriş uygulaması Temu, uygun fiyatlı alışveriş imkanları ile dikkat çekiyor. Firmanın yurtdışı menşeili olması siparişlerin güvenliği konusunda soru işaretleri yaratıyor. Peki, Temu siparişi gelmezse ne olur? Temu siparişi gecikirse ne yapılır?

1 ay önce GÜNCEL

Bursa'nın İznik ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın 12 saatlik mücadelenin ardından kontrol altına alındı. Sabah saatlerinden itibaren devam eden soğutma çalışmaları sürüyor. Alevlerden 30 hektar alanlık orman etkilendi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen kişi elindeki tüfekle çıktığı balkonda önce dakikalarca etrafa ateş etti, annesi ve kız kardeşini içeri gönderdikten hemen sonra ise intihar etti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Karabağlar Belediyesi yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim görmesi ve fiziki ortamları güzelleştirmek amacıyla okulların bahçe düzenlemeleri, temizliği ve oyun alanlarının boyanması çalışmalarını gerçekleştirdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Körfezi'ndeki kirlilik ve toplu balık ölümlerinin ardından yapılan tüm uyarılara rağmen, oltalarıyla sahile gelen bazı vatandaşların balık tutmaya devam ettiği görüldü.

1 ay önce AYDIN

ADM Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre 29 Ağustos Perşembe günü Aydın’ın 4 ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak. Peki Aydın’da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Buca ilçesinde 32 hissedarı bulunan arsanın miras davası, 46 yılın ardından arabuluculuk yöntemiyle çözüme kavuştu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Gazeteciler Cemiyeti, Hürriyet, Milliyet ve Posta gibi köklü gazetelerin Ege eklerinin kapatılma kararı hakkında bir basın açıklaması yayınladı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Bornova ilçesinde, atıkların bırakıldığı arazide yangın çıktı. Deri ve plastik atıkların tutuşmasıyla meydana gelen yangına itfaiye ekipleri müdahale etti.