• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • STERLIN 45,08 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.550 %0.74
  • ETHERIUM 2.435 %1.25
23°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Buca Belediyesi, bu yıl “teknoloji” teması ile 93. kez ziyaretçilere kapılarını açacak İzmir Enternasyonal Fuarı’nda (İEF) yerini aldı. Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, kentin tarihi, turistik ve doğal zenginliklerinin yanı sıra Buca Belediyesi'nin yeni projesi olan Diyabet Sensörü Destek Programı’nın da tanıtılacağı standa, fuarı ziyaret eden herkesi beklediklerini söyledi.

1 ay önce SPOR

Trendyol Süper Lig’de 4. hafta, yarın oynanacak Fenerbahçe - Corendon Alanyaspor müsabakasıyla başlayacak.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Oyuk Festivali kapsamında Barbaros Sinema Kulübü davetlisi olarak gösterilen Altın Portakal Ödüllü Kim Mihri belgeseli, izleyenlerden tam not aldı. Gösterimin ardından seyirciye belgeselin hikayesini anlatan eser sahibi Berna Gençalp, seyircileri bambaşka bir dünyaya götürdü.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), 30 Ağustos-9 Eylül tarihlerinde 93’üncü kez ‘teknoloji’ temasıyla kapılarını açacak. Başkan Cemil Tugay, İzmirlileri bir sürprizin beklediğini belirterek “Tüm dünyanın yakından tanıdığı sürpriz konuğumuz resmi açılış töreninde, ayrıca farklı etkinlik ve söyleşilerde yer alacak” dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İZSU'dan yapılan açıklamaya göre 29 Ağustos Perşembe günü İzmir'in 9 ilçesinde su kesintileri yaşanacak. Peki İzmir'de sular ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 ay önce BALIKESİR

Balıkesir'in Bandırma ilçesinin kadın futbol takımı temsilcisi Bandırmagücü Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı'nın genç yeteneklere A Takım'da oynama fırsatı sunduğu seçmeler büyük ilgi gördü.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Efes Selçuk Belediye Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Encümen Üyesi Filiz Ceritoğlu Sengel, birliğin Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’nin ev sahipliğinde düzenlenen encümen toplantısına katıldı.

1 ay önce GÜNCEL

Antalya'da yaşayan baba oğul, şehirde yaşanan sıcaklık artışından dolayı, müşterilerinden gelen yoğun talep sonucu, Türkiye'de Vosvos olarak tanımlanan ve kliması olmayan klasik araca klima yerleştirdi.

1 ay önce GÜNCEL

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kira bedelinin altın cinsinden ödenmesine ilişkin sözleşmelerin mevzuata aykırı olduğunu ve mağduriyete neden olacağını bildirdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda başlattığı üniversitelilere ücretsiz nakliye desteğine bu yıl da devam ediyor.