• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • STERLIN 45,08 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.735 %1.19
  • ETHERIUM 2.445 %1.88
23°
1 ay önce GÜNCEL

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın kaybolmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ağabeyin kolundaki izler, Narin’e ait çıkmadı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Konak Belediyesi bu yıl 93. kez kapılarını açacak olan İzmir Enternasyonal Fuarı’ndaki yerini aldı. Belediyeler Sokağı’nda bulunan 102 metrekarelik Konak standında ziyaretçilere, fuarın bu yılki ‘teknoloji’ temasına uygun olarak yapay zekadan 3B baskı ve sanal gerçekliğe kadar farklı deneyimler sunulacak.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deniz Bilimleri ve Teknoloji Enstitüsünden bilim insanları, araştırma gemisi Koca Piri Reis ile kötü koku ve balık ölümleriyle gündeme gelen İzmir Körfezi'nden numune alarak ayrıntılı inceleme başlattı.

1 ay önce GÜNCEL

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Parlamenter Suçları Soruşturma Bürosunca hazırlanan iddianamede, 28. Dönem milletvekili ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcıları Feti Yıldız, İzzet Ulvi Yönter ve İsmail Faruk Aksu'nun 5 Şubat 2020'deki şikayet dilekçesi üzerine Kılıçdaroğlu hakkında soruşturma başlatıldığı belirtildi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Çiğli Belediyesi, engelli bireylerin sosyalleşmesine ve fiziksel aktivitelerini yürütmesine olanak sağlayan kurslar düzenliyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’nci yıl dönümü için bir dizi etkinlik düzenliyor. Başkan Dr. Cemil Tugay’ın resmi törenlere katılmasıyla başlayacak kutlamalar kentte renkli anlara sahne olacak. Bayram, Gündoğdu Meydanı’ndaki dron gösterisi ve Kültürpark’taki Mert Demir konseriyle sonlanacak.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'de sokak röportajı sonrası tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu'nu cezaevinde ziyaret etti. Özel, sonrasında bir açıklama yaptı.

1 ay önce GÜNCEL

Bitkisel üretim destekleri, 2025-2027 yıllarını kapsayacak şekilde üç yıllık açıklandı. Mazot, gübre, prim desteği kaldırıldı. Ürünlerin katsayılarına göre dekara 244 TL destek verilecek iddiası gündeme düştü. İddia üzerine bakanlık açıklama yaptı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Kosta Rika Cumhuriyeti ile ekonomik ve kültürel iş birliğini geliştirmek, diplomatik bağları güçlendirmek için Esparza kenti ile kardeş şehir protokolü imzaladı.

1 ay önce SAĞLIK

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı resmi sosyal medya hesabı üzerinden tuzun insan sağlığı üzerindeki etkilere değinildi.