• DOLAR 34,28 %0.07
  • EURO 37,65 %-0.03
  • STERLIN 44,94 %-0.03
  • ALTIN 2.888,58 %0.06
  • BİST100 9.045 %0.00
  • BITCOIN 62.450 %-0.01
  • ETHERIUM 2.458 %1.17
18°
1 ay önce AYDIN

Hakkında kesinleşmiş hapis cezası kararı olan şahıs, Aydın'ın Nazilli ilçesinde yakalandı.

1 ay önce GÜNCEL

Birinci haçlı seferlerinin yaşandığı Konya'nın Ereğli ve Amasya'nın Merzifon ilçelerinde kazı çalışması yapılacak. Aynı zamanda şehit düşen Selçuklu askerlerinin de yerleri tespit edilecek.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

TFF 2. Lig ekiplerinden Altınordu’nun kaptanlarından Sami Satılmış ve Tahsin Çakmak, yarın İnegölspor’u mağlup ederek sezona üç puanla başlamak istediklerini söyledi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki bazı bölgelerin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla orman sınırları dışına çıkarılmasına tepkiler sürüyor. Türkiye Ormancılar Derneği İzmir Temsilcisi Ahmet Kenan Öztan, kararı eleştirerek, yargının daha önce benzer bir durumu iptal ettiğini hatırlattı.

1 ay önce GÜNCEL

Diyarbakır’da 11 gündür kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın babası Arif Güran, gözaltılar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Baba Güran, “Bunlar gözaltı değil, sadece ifade için bizi çağırıyorlar. Muhtarı da ifade için çağırırlar, beni de annesini de çağırırlar. Bu karalama niye?” dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Aliağa ilçesinde, gemi söküm tesisinde ortaya çıkan gazdan etkilendikleri şüphesiyle hastaneye kaldırılan 4 işçiden 1'i hastanede hayatını kaybetti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı’na gerçekleştirdiği ziyaret sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak gündeme dair konuştu. Dervişoğlu konuşmasında, 93. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın tarihinin değiştirilmesini eleştirerek, “İzmir Fuarı’nı bir belediye panayırına çevirmek kimsenin haddine değildir” ifadelerini kullandı.

1 ay önce MANİSA

Gediz Elektrik uyardı! 1 Eylül Pazar günü Manisa'nın 8 ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak. Peki Manisa'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 ay önce SPOR

Dünya futbolunun en büyük organizasyonunun yeni formatında fikstürler belli oldu. UEFA, Şampiyonlar Ligi'nin bu sezonki programını açıkladı.

1 ay önce GÜNCEL

Ankara’da uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 2 kişi yakalanırken, operasyonda 23 binden fazla sentetik ecza ile 2 adet tabanca ele geçirildi.