• DOLAR 34,28 %0.10
  • EURO 37,61 %-0.08
  • STERLIN 44,86 %-0.08
  • ALTIN 2.882,26 %-0.16
  • BİST100 8.978 %-0.74
  • BITCOIN 62.477 %0.2
  • ETHERIUM 2.429 %0.43
20°
1 ay önce KÜTAHYA

Kütahya’nın Simav ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangında 2 hektarlık alanda hasar oluştu.

1 ay önce POLİTİKA

ATA Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, Atatürk'ü "yere diz vurarak" selamladı ve bu hareketin Türk geleneğinde en ulu Ata'ya gösterilen derin bir saygı ifadesi olduğunu belirtti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri A.Ş ile İzmir İnovasyon ve Teknoloji A.Ş arasında ortak teknoloji projeleri üretmek üzere protokol imzalandı.

1 ay önce SPOR

Trabzonspor'da Abdullah Avcı dönemi sona erdi. Kulüp karşılıklı mutabakat ile sözleşmenin feshedildiğini duyurdu

1 ay önce AYDIN

Didim Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı muhteşem bir programla kutladı. Kutlamalar kapsamında Fener Alayı ve Kubat Konseri gerçekleştirildi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’de balıkçılık sezonu Güzelbahçe Balıkçı Barınağı'nda düzenlenen törenle açıldı. Törenin ardından balık popülasyonunu arttırmak için körfeze binlerce yavru balık salınırken, denize çelenk bırakıldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 93’üncü İEF’nin açılış resepsiyonuna katılmak için kente gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu makamında ağırladı. Buluşmada işbirliğinin süreceği mesajı verildi

1 ay önce GÜNCEL

İstanbul Bahçelievler Devlet Hastanesi acil servisindeki ve Mahmutbey Caddesi'ndeki iki silahlı saldırıya ilişkin 10 şüpheli gözaltına alındı. Saldırıların birbiriyle bağlantılı olup olmadığı araştırılıyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü, İzmir'in Karşıyaka ilçesinde çıkan orman yangınında zarar gören alanların yeşillendirilmesi amacıyla etüt ve proje çalışmalarına başladıklarını duyurdu

1 ay önce DENİZLİ

Denizli’nin Merkezefendi, Bekilli, Çardak ve Pamukkale ilçelerinde 31 Ağustos Pazar günü elektrik kesintisi yapılacak. Çivril'de elektrikler ne zaman gelecek?