• DOLAR 34,22 %-0.03
  • EURO 37,50 %0.05
  • STERLIN 44,87 %0.05
  • ALTIN 2.876,57 %0.24
  • BİST100 9.117 %-0.17
  • BITCOIN 61.354 %-1.04
  • ETHERIUM 2.394 %-1.75
27°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

TSK tarihinde ilk kez Kara, Hava ve Deniz Harp Okulları’nın birincileri kadın teğmenler oldu. Hava Harp Okulu'ndan Teğmen İkra Kuyumcu'nun ise İzmirli olduğu öğrenildi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

"Vira bismillah" diyerek 1 Eylül'de denize açılan Egeli balıkçılar, ağların dolu çekilmesiyle sezona güzel başlangıç yaptı.

1 ay önce SPOR

La Liga'nın 4. haftasında Real Madrid, sahasında Real Betis'i Kylian Mbappe'nin attığı iki golle 2-0 mağlup etti. Arda Güler'in maç devam ederken soyunma odasına gitmesi İspanya'da gündem oldu.

1 ay önce GÜNCEL

Türkiye'nin ünlü zincir marketi BİM'e verandalı flat tiny house ve karavan geliyor. BİM 11 Eylül Çarşamba kataloğu

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

93. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda açılan Nuri İyem sergisi, Anadolu kadın portreleriyle tanınan usta ressamın eserlerini ve kişisel eşyalarını sanatseverlerle buluşturuyor.

1 ay önce POLİTİKA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ın ev sahipliğinde CHP'nin 7'nci Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İZSU'dan yapılan açıklamaya göre 2 Eylül Pazartesi İzmir'in 10 ilçesinde su kesintileri yaşanacak. Peki İzmir'de sular ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Menderes Belediyesi, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine kırtasiye desteği veriyor. Çalışmalar kapsamında belediye, öğrencilere bin lira destek verecek.

1 ay önce DÜNYA

Japonya’da intihar etmek için bir AVM’nin terasından atlayan genç, yayanın üzerine düştü. Her iki şahıs da hayatını kaybetti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Güzelbahçe Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 25 yıllığına tahsis ettiği Çelebi Mahallesinde bulunan alana ‘Kreş, Aşevi ve Etüt Merkezi’ yapımı için çalışmalara başladı. Başkan Mustafa Günay, “Asıl projelere şimdi başlıyoruz” diye konuştu.