• DOLAR 34,20 %-0.08
  • EURO 37,56 %0.20
  • STERLIN 44,84 %0.20
  • ALTIN 2.879,88 %0.36
  • BİST100 9.039 %-1.02
  • BITCOIN 60.999 %-1.46
  • ETHERIUM 2.385 %-1.77
28°
1 ay önce SPOR

Aliağa Petkimspor, yeni sezon öncesinde bir basketbol turnuvası düzenliyor. Ege Cup 2024 organizasyonunda; Bahçeşehir Koleji, Manisa Basket ve Merkezefendi Belediyesi mücadele edecek.

1 ay önce SAĞLIK

Tüm Eczacı İşverenler Sendikası (TEİS) Başkanı Nurten Saydan, mevzuat değişikliği nedeniyle diyabet hastalarının şeker ölçüm cihazlarını alamadığını belirtti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Buca Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı anısına ilçede faaliyet gösteren amatör futbol kulüplerinin katıldığı futbol turnuvası düzenledi. Dereceye giren sporculara ödüllerini veren Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, "Genç yaşta sporla ilgilenmek, hayata hazırlığın en iyi yoludur" dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Çiğli Belediyesi tarafından, çocukların yaz tatilini verimli ve eğlenceli geçirmesi amacıyla düzenlenen “Her Yer Çocuk” etkinlikleri sona erdi. Başkan Yıldız, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın mutluluğuna vesile olmak bizler için en değerli hizmet” dedi.

1 ay önce EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Şimşek, "zorlu bir dönemi geride bıraktık" ifadelerini kullandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, sosyal incelemesi yapılarak ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik kırtasiye desteğinin bin liradan 2 bin 500 liraya çıkarıldığını duyurdu.

1 ay önce SPOR

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Altay, yeni sezonun ilk maçında 24 Erzincanspor’u Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda konuk etti. Sezona iyi bir başlangıç yapmak isteyen siyah beyazlılar, maçta mücadeleci bir yapı sergiledi. Altay’ın efsanevi oyuncusu ve teknik direktörü Mustafa Denizli’nin maçı tribünden izlemesi de gözlerden kaçmadı.

1 ay önce EĞİTİM

Uyum eğitimlerinde okul öncesi ve ilkokula başlayan öğrencilerin eğitim ortamlarının desteklenmesi için öğretmen ve arkadaşlarıyla zaman geçirmesi sağlanacak ve tanışma etkinlikleri düzenlenecek.

1 ay önce DÜNYA

Avustralya'da pedofili Ashley Paul Griffith, kreşte çalıştığı sırada 60 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmaktan suçlu bulundu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Buca Metrosu çalışmaları kapsamında Köstebek ’in altında geçtiği Atilla Mahallesi’ndeki vatandaşların evleri zarar görmüştü. Evleri zarar gören vatandaşlar “tedbiren” otele yerleştirildi. Mahalle sakinlerinden Asena Genç, “İlk seçenek ‘kolonlar sağlamsa duvarları yıkıp yeniden yapacağız’ dediler, eğer daha hasarlı ise ‘binayı yıkıp yeniden yapacağız’ dediler ama ne kadar doğru bilemiyoruz çünkü ortada resmi bir evrak yok” diye konuştu.