• DOLAR 34,18 %-0.04
  • EURO 37,17 %-0.12
  • STERLIN 44,48 %-0.12
  • ALTIN 2.932,89 %0.21
  • BİST100 8.956 %1.08
  • BITCOIN 67.400 %0.95
  • ETHERIUM 2.600 %0.07
24°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Yok olma tehlikesiyle karşı karşıya bulunan ve Türkiye’de yetiştiği en büyük yer olan kum zambakları Urla’da koruma altına alındı. Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan, kum zambaklarının sadece Urla’ya değil, tüm Türkiye’ye ait bir doğal miras olduğunu vurguladı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik, şebeke yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu yüzden İzmir'in farklı ilçe ve mahallelerinde uzun süreli elektrik kesintileri yaşanıyor. 6 Eylül Cuma günü İzmir'de elektrik kesintisi yaşanacak yerler belli oldu. İşte ayrıntılar...

1 ay önce İZMİR ESHOT SAATLERİ

İzmir ESHOT'un 490 numaralı otobüsü Tınaztepe-Üçyol Metro arasında sefer yapıyor. Peki 490 numaralı otobüs hangi saatlerde kalkıyor? Hangi duraklardan geçiyor?

1 ay önce GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Kara Harp Okulu'nda yapılan yemin töreninin ardından sosyal medyada yayılan görüntüler hakkında yeni bir açıklama yaparak, "İnceleme sonucunda yapılacak tespitlere göre; disiplin mevzuatı kapsamında kastı, kusuru, ihmali veya sorumluluğu olan personel hakkında gereken işlemler yapılacaktır" dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un İzmir Körfezi hakkında yaptığı açıklamalara yanıt verdi.

1 ay önce SPOR

Transfer döneminin kapanmasına bir hafta kala Göztepe’de Paul Onachu belirsizliği yaşanıyor. Sarı kırmızılılar, bonservisi Southampton’da bulunan Nijeryalı golcüyü kadrosuna katmak isterken iki konuda yaşanan belirsizlik transferi zora sokuyor.

1 ay önce GÜNCEL

Olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu Trabzonlu milli boksör Busenaz Sürmeneli'yle trafikte tartışan ve tokat atan kamyon sürücüsü tutuklandı.

1 ay önce MANİSA

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada yaralanan 8 kişi hastaneye kaldırıldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

1-7 Eylül Zabıta Haftası dolayısıyla Zabıta Müdürlüğü çalışanları ile buluşan Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, Zabıta Müdürü Tarık Bolpaça’ya tüm çalışanlar adına çiçek takdim etti.

1 ay önce SENDİKA

DİSK bileşenleri, eşit vergi ve insani yaşam koşulları için bir basın açıklaması düzenleyerek ulusal eylem çağrısında bulundu.