• DOLAR 34,20 %0.12
  • EURO 37,27 %0.26
  • STERLIN 44,51 %0.26
  • ALTIN 2.948,34 %0.39
  • BİST100 8.956 %0.00
  • BITCOIN 67.300 %0.45
  • ETHERIUM 2.625 %0.2
17°
1 ay önce GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 6 Eylül hava durumu raporunu yayımladı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bu yıl 93’üncüsü düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı’nda “TechTalks” etkinliğine konuk olan seri ve inovatif girişimci, fütürist ve Türkiye Fütüristler Derneği Onursal Başkanı Alphan Manas, gelecekte mavi yakanın metal yakaya dönüşeceğini ifade ederek, “Her şeyi robotların yaptığı bir dünyaya doğru gidiyoruz. Duvar ustası artık robot. Süper akıllı toplum olmak zorundayız. Yapay zeka ile rekabet edecek altyapı gerekiyor” dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

30 Ağustos-9 Eylül tarihlerinde 93’üncü kez “teknoloji” temasıyla kapılarını açan 93. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın (İEF) onur konuğu kenti olan İstanbul, fuara sanatı da taşıdı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

'Yanık Yurt - Kurtuluş Savaşı’nda Batı Anadolu ve İzmir Yangınları’ sergisi, Büyük İzmir Yangını’ndan sonra şehirde inşa edilen ilk yapılardan biri olan İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmet Piriştina Kent Arşivi ve Müzesi’nde sergilenmeye başlayacak. Sergide koku alma duyusunu da kapsayan sergileme tekniği kullanılacak

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), Çim Konserleri’nde 19 yıl aradan sonra ilk kez halk konseri veren sevilen sanatçı Mahsun Kırmızıgül’ü ağırladı. Sevenleriyle uzun sürenin ardından İzmir’de buluşan Mahsun Kırmızıgül, “İzmir'e yabancı değilim. Fuarda sahne aldığım için çok mutluyum” dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi tüm birimleri ve bağlı kuruluşlarıyla 93. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yerini aldı. Fuardaki Belediye Sokağı’nı ziyaret eden İzmirliler, belediyenin hizmet ve projeleri hakkında bilgi alırken, teknoloji odaklı uygulamalarını yakından gözlemleme fırsatı buldu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketi İZENERJİ çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu. İlan için son başvuru tarihi ise 11 Eylül 2024 olarak açıklandı.

1 ay önce EKONOMİ

Türkiye'nin ünlü beyaz eşya devi Arçelik, hedeflenen verimi alamadığı için Polonya'da kurduğu fabrikalarını kapatma kararı aldı. Alınan bilgiye göre 1800 kişi işten çıkartılacak.

1 ay önce EKONOMİ

Yüksek enflasyon ve ekonomik krizle boğuşan Türkiye için ünlü finans profesörü Özgür Demirtaş'tan uyarı geldi. Demirtaş, "En kötüsünü henüz görmedik" ifadelerini kullandı.

1 ay önce YAŞAM

Bugün SHOW TV'de ne var? 6 Eylül 2024 Cuma günü SHOW TV yayın akışında neler var merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. SHOW TV güncel yayın akışı bilgileri haberimizde yer alıyor...