• DOLAR 34,18 %0.17
  • EURO 37,07 %-0.02
  • STERLIN 44,75 %-0.02
  • ALTIN 2.976,89 %0.76
  • BİST100 9.002 %0.00
  • BITCOIN 67.784 %0.57
  • ETHERIUM 2.642 %0.64
14°
1 ay önce SPOR

UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu (CFCB), Süper Lig ekiplerinden Başakşehir'e ceza verildiğini açıkladı.

1 ay önce GÜNCEL

Marmara, Karadeniz ve Ege bölgelerinde 1 Eylül'de av yasağının kalkmasıyla, tezgahlarda balık bolluğu yaşanırken, fiyatlarda da düşüş başladı.

1 ay önce GÜNCEL

Jeofizik Yüksek Mühendisi Melih Baki, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin beklenilen artçı deprem olmadığını belirterek, “Beklediğimiz artçı deprem meydana gelmedi. 7,7 ve 7,6’lık depremlerin artçısı 6 büyüklüğünde bir depremdir. 6 ile 6,6 arasında büyüklüğünde bir deprem meydana gelirse o bölge uzun bir süre rahatlayacaktır” dedi.

1 ay önce GÜNCEL

Türkiye'nin gündemini uzun süredir meşgul eden Polat çifti davasında verilen tahliye kararının yankıları sürerken Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ konuya dair resmi sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Dünyada tarihsel deneyim müzeciliğinin en iyi örneklerinden olan Efes Deneyim Müzesi, Uluslararası Ödüller Birliği (IAA) tarafından alanlarında başarılı projeleri ödüllendiren “MUSE Creative Awards”da üç altına layık görüldü.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olan İzdoğa vatandaşlar için özel turlar düzenliyor. İzdoğa turizm ile düzenlenen turlardan biri de Flamingo Yolu Otobüs Turu. Peki Flamingo Yolu Otobüs Turu nerden kalkıyor? Flamingo Yolu Otobüs Turu fiyatı ne kadar?

1 ay önce AYDIN

Aydın'da her geçen düşen doğum oranları nedeniyle yaklaşık 400 binin üzerinde vatandaşın yaşadığı şehir merkezindeki bazı parklarda çocuklar yerine otlayan koyunlar yer almaya başladı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İZSU'dan yapılan açıklamaya göre 7 Eylül Cumartesi günü İzmir'in 5 ilçesinde su kesintileri yaşanacak. Peki İzmir'de sular ne zaman gelecek? İşte yanıtlar...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in inovasyon ve teknoloji merkezi olması için çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir İnovasyon ve Teknoloji AŞ (İZTEKNOLOJİ) ile Yaşar Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Çiğli Belediyesi, kadınların kişisel gelişimlerine ve sosyalleşmelerine destek olmak amacıyla Sirke Atölyesi düzenledi. Atölyeye katılan Çiğlili kadınlar, doğal sirke yapımının tekniklerini öğrenirken gün boyunca keyifli vakit geçirdi.