• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • STERLIN 44,94 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.499 %1.83
  • ETHERIUM 2.631 %1.11
14°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN Anaokulları tarafından her yıl İzmir Enternasyonal Fuarı süresince hizmet veren Çocuk Kulübü, çocuklara eğitici ve eğlenceli atölyeler düzenliyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediye Başkanı Eşki Bornovalıları, 9 Eylül 1922 sabahı Belkahve’de gerçekleştirilecek İzmir’in kurtuluşunun 102. Yılı törenlerine davet etti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Konak Belediyesi, ‘Hoş Geldin Bebek’ ve ‘Emzirme Eğitimi’ projeleriyle yeni doğan Konaklılar ile annelerinin yanında olmaya devam ediyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

93. İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamındaki “TechTalks” etkinliğinin son konuğu gazeteci ve televizyoncu Emin Çapa oldu.

1 ay önce SAĞLIK

Kaşıntı, birçok insanın günlük hayatında karşılaştığı problemlerdendir. Kimi zaman oldukça rahatsız edici olan bu deri reaksiyonları, çeşitli nedenlerden kaynaklanmaktadır. Peki, kaşıntı nasıl geçer? Kaşıntıya ne iyi gelir?

1 ay önce GÜNCEL

Diyarbakır'da günlerdir kayıp olan Narin Güran'ın cansız bedeni bulundu. Acı haberi, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından duyurdu.

1 ay önce GÜNCEL

Adana'da bir kişi, otobüs durağına astığı, "Lise mezunu, lise terk ve ortaokul mezunu olup evlenmek isteyen ciddi bayanların aramasını önemle arz ederim" başlıklı ilanla evlenecek kadın aradı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin üniversite eğitimi için kente gelen öğrencilerin barınma sorununu çözmek üzere başlattığı “İzmir Gençlere Kucak Açıyor” projesine başvuru tarihleri açıklandı.

1 ay önce GÜNCEL

Stresli iş hayatı, yoğun sosyal çevre ve kişisel sorunlar gibi hepimiz bu durumlarla karşılaşabiliyoruz. Bu durumlar, zamanla mutsuzluğa ve depresyona yol açabilir. Ancak, doğru yöntemlerle bu duyguların üstesinden gelmek mümkün. Bu yazıda, mutluluğu yakalamanın ve hayatınıza yeniden renk katmanın pratik yollarını bulacaksınız.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Türkiye Ümitler Tekvando Şampiyonası’nda mücadele eden İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları bir altın ve üç bronz madalya kazandı.