• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • STERLIN 44,94 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.248 %-0.22
  • ETHERIUM 2.642 %0.4
14°
1 ay önce GÜNCEL

ORC Araştırma şirketi, bu kez CHP'nin yükseliş sürecine katkı sağlayan isimleri sordu. Yapılan ankette ilk sırada CHP lideri Özgür Özel yer aldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in gezilecek ve görülecek yerleri saymakla bitmiyor. Yazın bitişiyle birlikte, sonbahar mevsiminde gezilmesi gereken yerlerin hangileri olduğu merak ediliyor. Peki, sonbaharda İzmir’de nereye gidilir? İzmir’de sonbaharda gezilecek yerler…

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İZSU'dan yapılan açıklamaya göre 9 Eylül Pazartesi günü İzmir'in 7 ilçesinde su kesintileri yaşanacak. Peki İzmir'de sular ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 ay önce SPOR

Kaleci Ekrem Kılıçarslan ile yollarını ayırmaya hazırlanan Göztepe, bu transfer için TFF 1. Lig ekiplerinden Esenler Erokspor’la büyük ölçüde anlaşma sağladı.

1 ay önce SPOR

Türkiye'de Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir formaları giyen Josef de Souza ülkesinde silahlı saldırıya uğradı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Efes Selçuk’un Kültür Sanat ve Yaşam festivali EFEST 2024’ün üçüncü günü de dolu dolu geçti. Selçuk'un kurtuluş yıl dönümünde sahneye çıkan Norm Ender, vatandaşlara coşkulu anlar yaşattı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir’in kurtuluşunun 102’nci yılında Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende konuştu. Tugay konuşmasında, “Diyorum ki, bu ülkenin bu onurlu mücadelesinin devamını siz getirin, hep beraber getirelim. 9 Eylülümüz kutlu olsun! Yaşasın Cumhuriyet, yaşasın Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığı, yaşasın Türkiye Cumhuriyeti” ifadelerini kullandı.

1 ay önce GÜNCEL

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki Tavşantepe köyünde 21 Ağustos'ta kaybolan sekiz yaşındaki Narin Güran'ın cenazesi 11 saat süren otopsinin ardından bu sabah saat 10.00 sıralarında yakınlarına teslim edildi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Patronların ve hükûmetlerin örgütlülüğü engellemeyi birbirlerinden öğrendiklerini söyleyen UNI Küresel Sendikası MEI Departmanı Başkanı Studinger, sendika vurgusu yaparak, “Bizim de uluslararası hareket etmemiz gerekir. Eşit bir mücadele değil ama her zaman iş birliği içerisinde olmalıyız” dedi

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, İzmir’in kurtuluşunun 102’nci yılını bir video mesajla kutladı.