• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • STERLIN 44,94 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.247 %0.31
  • ETHERIUM 2.646 %0.19
15°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de bulunan Tire Belediyesi, İŞKUR'da ilan yayınlayarak eleman alımı yapacağını duyurdu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bayraklı Belediyesi, 9 Eylül etkinlikleri kapsamında bir voleybol turnuvası düzenledi. 4 takımın katıldığı turnuvayı Bayraklı Belediyesi Voleybol Takımı kazandı.

1 ay önce GÜNCEL

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunması sonrasında gözaltına alınanların sayısı 24'e yükseldi. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan bir kişi "Muhtar cesedi çuval içerisinde bana verdi. Çuvalı alıp dereye götürdüm" ifadelerini kullandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Menemen FK, Karaman FK galibiyetiyle birlikte TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 2’de 2 yapmayı başardı. Bu sonuçla Menemen FK, lige ikide iki yaparak başlayan tek İzmir takımı oldu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

CHP Konak Gençlik Kolları'nın desteklediği bisiklet sporcusu Orhan Kotluk, "Şehitlere Vefa Pedalı" etkinliğinde Polatlı’dan İzmir’e pedal çevirdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

5 Eylül Perşembe günü Menderes’te Kasımpaşa Mezarlığı ve Köprü civarlarında gerçekleşen köpek ölümleri üzerine, belediye önünde toplanan hayvan severler bir basın açıklaması yaptı. Açıklamada, yetkililerin konuyla ilgili bir çalışma başlatmasının gerekliliğinin altı çizildi.

1 ay önce GÜNCEL

Irak'ın kuzeyinde terör örgütü ile çıkan çatışmada ağır yaralanan P. Ütğm. Ömer Fatih Ayar şehit oldu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Ülkemizdeki çam fıstığı üretiminin yüzde 80’i ve dünya üretiminin yüzde 10’u İzmir’in Bergama ilçesindeki Kozak Yaylası’nda gerçekleşiyor. Ancak, bölgede son yıllarda yaşanan iklim krizi ve böcek istilası nedeniyle çam fıstığı veriminde ciddi düşüş yaşanıyor. Yaklaşık 10 bin kişinin geçim kaynağı olan çam fıstığı üretimindeki bu gerileme, bölge ekonomisini derinden etkilerken, ekolojik tahribatı da beraberinde getiriyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Buca Belediyesi Çocuk ve Yetişkin Engelli Eğitim Merkezi’nde, yeni dönem kursları başlıyor. Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, “Engelli bireylerin hayatlarına dokunacak, onlara yeni beceriler kazandıracak projelerimizi sürdüreceğiz” dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

CHP Menemen İlçe Başkanlığı, Cumhuriyet Halk Partisi'nin kuruluşunun 101. yıl dönümü nedeniyle bir açıklama yayınladı.