• DOLAR 34,30 %0.01
  • EURO 37,10 %0.17
  • STERLIN 44,49 %0.17
  • ALTIN 3.023,78 %-0.18
  • BİST100 8.946 %0.42
  • BITCOIN 69.690 %2.97
  • ETHERIUM 2.518 %0.91
13°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Türkiye'nin en kalabalık üçüncü ili olan İzmir'de toplam 30 tane ilçe bulunuyor. Peki, bu 30 ilçeden hangileri metropol ilçe kapsamına giriyor? İzmir'in kaç tane metropol ilçesi var?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

‘Engelsiz bir Konak’ hedefiyle hizmet vermeye devam eden Konak Belediyesi, ilçede yaşayan engelli birey ve ailelerinin hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla örnek bir çalışma başlattı. Belirlenen adreslere psikolog ve sosyologdan oluşan bir ekiple ev ziyaretleri başlatan Konak Belediyesi, psikolojik ve sosyal yardım taleplerine hızla yanıt veriyor.

1 ay önce TEKNOLOJİ

Kripto para takipçilerinin merakla beklediği Hamster Kombat günlük şifre 11 Eylül 2024 belli oldu

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Kurtuluş Savaşı Mücadelesi’nin ve İzmir’in kurtuluşunun simge alanlarından biri olan Belkahve’deki Ata Anı Evi, Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki ve Buca Belediye Başkanı Görkem Duman ile Atatürkçü Düşünce Derneği’nin Bornova, Buca ve Foça şubelerinin üyelerini buluşturdu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Ege Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi (GSTMF), Ege Bölgesi’nde bir ilki gerçekleştirerek Görsel İletişim Tasarımı Yüksek Lisans Programı’nı hayata geçirdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir, dünyanın en büyük kakao üreticisi olan Fildişi Sahili Cumhuriyeti ile Türkiye arasındaki iş birliklerini geliştirmek için buluşma noktası oldu.

1 ay önce MAGAZİN

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran‘ın cansız bedeni kaybolduktan 19 gün sonra bulundu. Narin’in katledilmesine tepki gösteren manken Sevda Demirel’in şeriat çağrısı ise tepki çekti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de gök gürültülü sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Bazı bölgelerde evleri su bastı. Özdere'de mahsur kalan 3 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

1 ay önce SPOR

Ultra maraton yüzücüsü Aysu Türkoğlu, adını yüzme tarihine yazdırmaya devam ediyor. Türkoğlu, 5 Eylül Perşembe günü başladığı ‘Oceans Seven’ın 4. parkuru olan 33,5 kilometrelik zorlu Catalina Kanalı’nı 1 saat 36 dakikada geçti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Menderes Belediyesi, yolları düzenlemeye devam ediyor. Gümüldür’de kilit parke çalışmaları gerçekleştirildi.