• DOLAR 34,30 %-0.01
  • EURO 37,18 %0.10
  • STERLIN 44,63 %0.10
  • ALTIN 3.022,68 %-0.04
  • BİST100 8.946 %0.42
  • BITCOIN 69.900 %2.57
  • ETHERIUM 2.562 %1.56
13°
1 ay önce SPOR

Portekiz temsilcisi Benfica'ya transfer olan milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray teknik heyeti ve futbolcularla Florya'da vedalaştı.

1 ay önce GÜNCEL

Roma'nın ilk imparatoru Augustus tarafından kurulan Uşak'taki Sebaste Antik Kenti'nde, Orta Bizans Dönemi'ne ait 9 mezar tespit edildi.

1 ay önce GÜNCEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile birlikte bugün Diyarbakır'da öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran'ın mezarını ziyaret edeceklerini belirterek "Narin, hepimizin evladıdır bu anlamda Narin için adaletin tecelli etmesi hepimizin boynunun borcudur" dedi.

1 ay önce GÜNCEL

Narin Güran’ın cansız bedeninin bulunmasının ardından ailelere uyarılarda bulunan Adli Tıp Uzmanı Sözen, kandırılmamaları için çocuklara mutlaka eğitim verilmesi gerektiğini söyledi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in en kalabalık ilçesi olan Buca'nın coğrafi açıdan büyük bir dezavantajı bulunuyor. Bu ilçede deniz yok. Fakat belediye yıllar önce Bucalıların ihtiyacına bir nebze olsun yanıt verebilmek için Gölet tesislerini hizmete almış. Burada vatandaşlar denize giremese de o atmosferi hissedebiiyor. Peki Buca Gölet nerededir? Buca Gölet'e nasıl gidilir?

1 ay önce SAĞLIK

Her evde muhakak bulunan sıradan bir buz parçası ile cildinizde harikalar yaratabileceğinizi biliyor muydunuz? Hem kolay hem ucuz: İşte yüze buz sürmenin 4 faydası

1 ay önce YEMEK TARİFLERİ

Salam, sofraların vazgeçilmez et ürünlerinden biridir. Bu ürün, evde yapılarak hem daha ekonomik hem de daha sağlıklı bir şekilde tüketilebilir. Peki, salam nasıl yapılır? Evde salam tarifi...

1 ay önce GÜNCEL

Devlet yurduna yerleşemeyen üniversite öğrencileri, diğer özel yurtlara göre daha düşük fiyatlar ve aylık 4 bin liralık burs nedeniyle cemaat ve tarikatlara yakın vakıf yurtlarına yöneliyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İZSU'dan yapılan açıklamaya göre 11 Eylül Çarşamba günü İzmir'in 7 ilçesinde su kesintileri yaşanacak. Peki İzmir'de sular ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 ay önce GÜNCEL

Narin Güran cinayeti soruşturmasında gözaltına alınan 24 kişiden biri olan Tavşantepe köyü imamı Jandarma'daki sorgusunun ardından serbest bırakıldı.