Semra İğtaç- Daha aktif ve sağlıklı bir yaşam için sportif faaliyetleri yaygınlaştırmayı hedefleyen Urla Kent Konseyi Kadın Meclisi, düzenlediği etkinliklerle sabah aktivitelerini açık alanlarda sürdürüyor. Bu etkinlikler sayesinde Urlalılar güne yogayla başlama fırsatı buluyor. Alanında uzman antrenörler eşliğinde gerçekleştirilen sabah aktivitelerine katılan vatandaşlar, hem yoga yaparak bedenlerini dinç tutuyor hem de sosyalleşme imkânı buluyor.

Urla Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen bu aktiviteler kapsamında, Gelinkaya'da her Salı ve Perşembe sabahları 08.00-09.00 saatleri arasında yoga seansları düzenleniyor. Kadın Meclisi Başkanı Nilgün Göçük, İz Gazetesi'ne yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Urla Kent Konseyi Kadın Meclisi 'Yoga Günleri' eğitmenlerimiz Meltem Deniz ve Yasemin Dinçer yönetiminde devam ediyor. Güne sağlıklı başlamak isteyenler her Salı ve Perşembe günleri saat 08.00'de matlarını alıp Gelinkaya'ya gelebilir. Urlalı kadınlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan etkinliğimiz, havaların soğumasından sonra kent konseyinde devam edecektir."

Göçük, etkinliklerin her hafta artan bir ilgiyle karşılandığını ve yoğun talep aldıklarını belirtti.

Muhabir: Semra İĞTAÇ