Koç Burcu - Günlük Burç Yorumu - 21 Mart / 20 Nisan

Sevgilinizin beğenmediğiniz bir özelliğiyle çok uğraşıyor, onun değişmesi için uyarıyorsunuz. Bugün bu konuyu açmamaya çalışın. Patlamaya hazır gibi! Günlerdir gerçekleşmesini beklediğiniz iş görüşmesi, umduğunuzdan daha iyi geçecek. Yeni öneriler alabilirsiniz. Bazı değişikliklere hazırlıklı olmanızda fayda var. Bütçenizle ilgili yeni aldığınız kararlar oldukça işinize yaradı. Bu kararlarda ısrarcı olmanız faydalı olacak. Sportif çalışmalarda ayak bileklerinizi zorlamamalısınız.

Boğa Burcu - Günlük Burç Yorumu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Aşk hayatınız bir süredir yolunda gitmiyor. Her şeyi oluruna bırakmakta yarar var. Zorlayıcı olmak ilişkinizi sonlandırabilir. İşinizle ilgili yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bir gün. Disiplinli çabalarınız verimliliğinizin artmasını sağlayacak. Dostlar arasında bir tartışmada taraf olmanız istenebilir. Bir arzunuzu yerine getirmeniz için kaçınılmaz harcamalarınız olacak; size yardım yalnız aileniz içinden gelecek. Sağlığınızla ilgili endişelerinizin yersiz olduğunu anlayıp rahatlayacaksınız.

İkizler Burcu - Günlük Burç Yorumu - 22 Mayıs / 22 Haziran

Birlikte olduğunuz kişiye karşı duygularınız oldukça yıpranmış durumda. Nefretle sevgiyi bir arada yaşıyorsunuz. Vazgeçmek istemeseniz de ayrılık kaçınılmaz gibi gözüküyor. Kariyerinizle ilgili hedeflerinizi harekete geçirecek bir kişi ile tanışmanız mümkün. Onun vasıtası ile planlarınızda yapacağınız değişiklik her şeyi olumlu anlamda etkileyecek. İyimser düşüncelerinizle sorunlarınıza daha kolay çözümler bulabilirsiniz. Umudunuzu bağladığınız paranın gelmesi gecikebilir.

Yengeç Burcu - Günlük Burç Yorumu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Gün geçtikçe sevgilinizle aranızdaki uçurum büyüyor. Bu da sizi karamsarlığa düşürdü. Bugün küçük bir tartışma yaşayabilirsiniz. Size rakip, hatta düşman sandığınız birisinin bir sıkıntınızda yardımı, sizi şaşırtacak ve utandıracak. Her ikinizi de başarıya götürecek, yeni bir arkadaşlık doğuyor. Maddi anlamda fazla esnek davranmanız uzun vadede başınızı ağrıtabilir. Uyku düzeninizi bozmamaya çalışın. Önceki yıllarda geçirdiğiniz bir rahatsızlığınız tekrarlayabilir.

Aslan Burcu - Günlük Burç Yorumu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Sevgilinizi bu aralar çok ihmal ettiniz. Onun gönlünü almak için harekete geçin. Yoğun duygular beslediğiniz birine, duyduğunuz nedeni belirsiz güvensizlik, ilişkinize zarar veriyor. Uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konunun, lehinize çözümlenmesiyle rahatlayacaksınız. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Alacağınız bir iş teklifini iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Bugünlerde yapmanız gereken bir ödeme için erteleme önerisiyle karşılaşabilirsiniz.

Başak Burcu - Günlük Burç Yorumu - 23 Ağustos / 22 Eylül

İlişkinizde partnerinizle ilgili sorunlarınız olabilir. Duygularınızdan bağımsız davranamadığınızdan dolayı sık sık hayal kırıklığı yaşıyorsunuz. Arkadaşlık ilişkileriyle, iş ilişkilerini karıştırmamaya dikkat edin. Sırlarınızı herkesle paylaşmayın. Etrafınızda dost bildiğiniz birçok yanlış insan olabilir. Para konusunda şanslı bir gün. İyi bir yatırım yapabilirsiniz. Sağlık konusunda biraz ihtiyatlı davranmanız lazım. Zira son günlerde sağlığınıza hiç dikkat etmiyorsunuz

Terazi Burcu - Günlük Burç Yorumu - 23 Eylül / 22 Ekim

Sakin ve kararlı bir gün sizi bekliyor. Hoşlandığınız kişiden ummadığınız bir yakınlık görebilir, onun ilgisi ile şımarabilirsiniz. İşinizle ilgili bazı değişiklikler yapmak istiyorsunuz. Bürokrasi engelleri yüzünden bu değişiklikleri gerçekleştirmek için bir süre daha beklemeniz gerekecek. Maddi sıkıntılar yüzünden gerilim içerisine girmeniz mümkün. Ufak tefek detaylarla uğraşmak zorunda kalmak, sinirsel olarak gerilmenize yol açabilir. Yaşadığınız olayların sağlığınızı etkilemesine izin vermeyin.

Akrep Burcu - Günlük Burç Yorumu - 23 Ekim / 21 Kasım

Beraberliğinizdeki tek eksiklik cesaret! O sizden, siz ondan bir adım bekliyorsunuz. İlk adımı atarsanız, sizin için unutamayacağınız bir gün olabilir. Çok umutlu olmadığınız bir işte göstereceğiniz sabır karşısında, siz bile kendinize şaşıracaksınız. Kurduğunuz dostluklardan genellikle yarar görmek, sizi daha başarılı bir insan haline getiriyor. Sizden talep edilen bir maddi desteği karşılayıp karşılamamakta kararsızsınız. Bir yakınınızın sağlık sorunu sizi çok üzüyor.

Yay Burcu - Günlük Burç Yorumu - 22 Kasım / 21 Aralık

Sevgiliniz kendisini arkadaşlarıyla sizin aranıza sıkışmış hissediyor. Bu duyguyu yaşamasına neden siz değilsiniz ama yine de sizin anlayışınıza ihtiyacı var. Bugün bu konuda sizinle dertleşmek isteyebilir. İşlerinize çok önem vermeniz gereken bir gün. Bu çabalarınızın karşılığını maddi ve manevi açıdan mutlaka alacaksınız. Maddi anlamda hayatınızı değiştirecek olumlu bazı durumlarla karşılaşmanız mümkün. Ağır ve yağlı yiyeceklerle karaciğerinizi zorlamaktan kaçının.

Oğlak Burcu - Günlük Burç Yorumu - 22 Aralık / 21 Ocak

Aşk hayatınızı çevrenizdeki kıskanç ve dedikoduculardan uzak tutun. Ona sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuzu kanıtlamanız gerekiyor, buna ihtiyacı var. İşinizle ilgili bir haber kafanızı karıştırabilir. Arkadaşlarınızdan etkilenmeye açık olduğunuz kadar, siz de çevrenizi etkileyeceksiniz. Kalbinizin ve mantığınızın sesine kulak verin. Maddi ihtiyaçlarınızın farkına varmanız gereken bir gün. Pozitif biri olmanız sağlığınızı da olumlu etkiliyor.

Kova Burcu - Günlük Burç Yorumu - 22 Ocak / 19 Şubat

Sevgilinizin işine ayırdığı zamanı problem ediyorsunuz ama belli etmemeye çalışıyorsunuz. O ise sorunun ne olduğunu bir türlü anlayamıyor. Açık olmanızda fayda var! İş yerinde yaşanan bazı olaylar sizi rahatsız edebilir. Normal zamanlarda fazla aldırmayacağınız durum ya da sözler bugün alınmanıza ya da üzülmenize sebep olabilir, dikkatli olun. Arkadaş ilişkilerinizde küçük meseleleri büyütmemeye özen gösterin. Mali durumunuz sandığınız kadar parlak değil. Ağır yemekleri azaltın.

Balık Burcu - Günlük Burç Yorumu - 20 Şubat / 20 Mart

Aşk hayatınızı ilgilendiren ilginç haberler var. Uzun süredir yaşamak istediğiniz tutkulu bir aşkla yakın zamanda karşılaşacaksınız. İşyerinde yaratıcılığınızı daha çok gösterebileceğiniz bir değişiklik önerisiyle karşılaşmanız mümkün. Karşınıza kariyerinizi ilgilendiren bir eğitim programı çıkabilir. Değerlendirme konusunda çok gönülsüzsünüz ama işinize çok yarayacağından emin olmalısınız. Günlük harcamalarınızın çoğu gerekli değil gibi! Spora vakit ayırmamanız size kilo aldırıyor.

Editör: Esra Seyirden